Όχι στη βία. Η ζωή μας είναι δώρο και δεν μπορεί να το ποδοπατάει κανείς
ΑΠΟΨΕΙΣ

Όχι στη βία. Η ζωή μας είναι δώρο και δεν μπορεί να το ποδοπατάει κανείς

Η ζωή είναι δώρο και κανείς δεν μπορεί να μας ποδοπατά αυτό το δώρο.

Του Γιώργου Πρατζίκου

Συνεχώς ολοένα και περισσότερα περιστατικά λεκτικής, σωματικής και ψυχολογικής βίας βγαίνουν στην επιφάνεια και καλά πράττουν όσοι μιλούν, οποιοδήποτε επάγγελμα και αν κάνουν ή έκαναν. Πολλοί είναι αυτοί που προβαίνουν σε πράξεις βίας για να το παίξουν ότι έχουν το πάνω χέρι, να εκβιάζουν το θύμα και να υπάρχει ένας φόβος για το τι μέλει γενέσθαι.

Το θύμα πολλές φορές παραμένει στην εργασία του θύτη, διότι πιστεύει τις απειλές του δεύτερου και φοβάται για το τι θα επακολουθήσει.

Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Χρειάζεται θάρρος και πηγμή να καταγγέλονται όλα αυτά, ώστε να μπορέσουμε να πάμε όλοι μπροστά μακριά από τέτοια “αποστήματα”!

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου παρέμβει στην ζωή σου με το έτσι θέλω είτε ψυχολογικά, είτε σωματικά είτε σεξουαλικά. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και μοναδικός θα παραμείνει.

Η ζωή είναι δώρο και κανείς δεν μπορεί να μας ποδοπατά αυτό το δώρο.

Ε εσείς θύτες το ακούτε αυτό; Άντε αγαπήστε τον εαυτό σας και αφήστε τους άλλους να αγαπήσουν τον δικό τους εαυτό και να προχωρήσουν. Δεν σας φέραμε εδώ για εξεταστές. Do you understand που λένε και στο χωριό μου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr