ΑΠΟΨΕΙΣ

Όταν ο «ανοιχτομάτης» κάνει σήματα mors στον «αόμματο»!

Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς τη χρηματοδότηση για τις παιδικές χαρές στην Κύμη, όπως επίσης και την εξασφάλιση χρηματοδότησης για το νέο κτίριο του Παιδικού Σταθμού, το Διοικητήριο κ.α.
Όταν ο «ανοιχτομάτης» κάνει σήματα mors στον «αόμματο»!

Την ώρα που στην Κύμη ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης του 1ου δημοτικού σχολείου, κάποιοι ανοιχτομάτες συνεχίζουν την όποια προσπάθεια έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσουν ως εδώ με πρωτεργάτη τον Αντιδήμαρχο της Κύμης Αλέξανδρο Θεοδώρου. Προφανώς κάποιοι άσχετοι το μηδενίζουν όλο αυτό. Αλλά δυστυχώς γι αυτούς το έργο είναι τόσο μεγάλο που φαίνεται. Και χωριό που φαίνεται όπως λέει ο λαός, κολαούζο δε θέλει!
Τον αόμματο συγγραφέα ή δημοσιογράφο ή γραφιά ή πολιτικό ή αυτοδιοικητικό δεν μπορεί να τον δει κανείς… Γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να δει καθαρά.

Γίνεται υποχείριο άλλων και σκοντάφτει πάνω σε ανακρίβειες όπως αυτές που κάποιοι προσπαθούν εντέχνως να περάσουν.
Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς τη χρηματοδότηση για τις παιδικές χαρές στην Κύμη, όπως επίσης και την εξασφάλιση χρηματοδότησης για το νέο κτίριο του Παιδικού Σταθμού, το Διοικητήριο κ.α. Πάμε γερά όπως λέει και ο Αντιδήμαρχος της Κύμης ο οποίος λειτουργεί σαν ανεμιστήρας που λάσπη δεν κολλάει. Όσο για το δρόμο Στόμιο –Πλατάνα η συνεργασία Δήμου –Περιφέρειας έχει αποφέρει καρπούς αφού έχει βρεθεί ο ανάδοχος και σύντομα θα αναλάβει την εκπόνηση του.
Και οι καλοθελητές θα συνεχίζουν να χτυπούν το δέντρο που κάνει καρπούς.

Μόνο που δεν έχουν αντιληφθεί ότι το δέντρο δεν παθαίνει τίποτα διότι είναι νέο και υγιείς. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα και με τον Αντιδήμαρχο ο οποίος ξεχωρίζει για τα έργα που διεκδίκησε και έφερε στη Δ.Ε.Κύμης και συνεχίζει να διεκδικεί.
Με ευαισθησία για το συνάνθρωπο ασχολήθηκε και με το Νοσοκομείο της Κύμης με σκοπό να εισακουστούν από τους αρμόδιους τα προβλήματα του και να συνεχίσει να προσφέρει αρμονικά τις υπηρεσίες του στον κόσμο. Και το κάνει με αίσθημα ευθύνης! Την ώρα που οι επικριτές του που κόπτονται κατά τα άλλα για το τι θα γίνει με το Ινστιτούτο Παπανικολάου σφυρίζουν αδιάφορα για το θέμα που έχει προκύψει στην τοπική κοινωνία!
Μόνο που και αυτοί ξεχώρισαν από κάποιους άλλους στις εκλογές… Ότι σπέρνεις θα θερίσεις! Άλλο να εκλέγεσαι πρώτος σύμβουλος στο δήμο και άλλο πρώτος από το τέλος…

Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ