ΑΠΟΨΕΙΣ

Πρόεδρος Μετοχίου: Ο Θεοδώρου Αλέξανδρος δείχνει να ενδιαφέρεται προσωπικά για τον τόπο μας

Τι δήλωσε ο Σταύρος Γιαμαρέλος
Πρόεδρος Μετοχίου: Ο Θεοδώρου Αλέξανδρος δείχνει να ενδιαφέρεται προσωπικά για τον τόπο μας

Ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου ανταποκρίθηκε στις επαναλαμβανόμενες οχλήσεις μας περί τσιμέντο στρώσης τμήματος κεντρικής οδού που οδηγεί στο Μετόχι.

Το εν λόγω σημείο πλέον έχει αποκατασταθεί και μπορούν οι κάτοικοι και διερχόμενοι οδηγοί από σήμερα να το διασχίζουν με ασφάλεια. Ένα πρόβλημα που υφίστατο τουλάχιστον μία εξαετία.

Θέλω να ενημερώσω όσους ακολουθούν την σελίδα μας, όλους εσάς τους φίλους του χωριού μας, ότι οι οχλήσεις μου για τα προβλήματα που έχουμε στο χωριό μας προς τον Δήμο είναι πολλές και έντονες, γραπτές και προφορικές.

Αντιλαμβάνομαι την δυσκολία τους να ανταποκριθούν σε αυτά εξ αιτίας της οικονομικής δυσχέρειας που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, αλλά ελπίζω ότι ο Αντιδήμαρχος κ.Θεοδωρου Αλέξανδρος θα φροντίσει να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας.

Όπως για παράδειγμα ανέλαβε την ευθύνη της αποστολής φορτηγού ώστε να μαζέψει τα οικιακά βαριά αντικείμενα.

Πάντα θα ευχαριστώ και θα σας ανακοινώνω τους ανθρώπους που συμβάλλουν στην καλύτερη διαβίωση των κατοίκων του χωριού μας. Ο κ. Θεοδώρου Αλέξανδρος δείχνει να ενδιαφέρεται, προσωπικά, για τον τόπο μας και να θέλει να προσφέρει σε αυτόν, εύχομαι ολόψυχα να εξακολουθήσει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του χωριού μας, καθώς το Μετόχι είναι ένα ορεινό και απομακρυσμένο χωριό το οποίο είναι εγκαταλελειμμένο πολλά χρόνια και χρίζει ιδιαίτερης προσοχής,πια, από τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου και τον Δήμαρχο αυτού.
Ενωμένοι και δυνατοί θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ο κάθε ένας από την θέση του, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη μας για το χωριό μας. Ευχαριστούμε όλους όσους δείχνουν με τις πράξεις τους το ενδιαφέρον για τον τόπο μας.

Ο πρόεδρος Μετοχίου
Σταύρος Γιαμαρέλος

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ