ΑΠΟΨΕΙΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν θα ομολογήσει ποτέ, δεν θα εκπλαγώ αν έχουμε κι άλλα εντάλματα σύλληψης»

«H Πισπιρίγκου δεν πρόκειται ποτέ να ομολογήσει,έχει φτιάξει σενάριο και έχει κάνει focus σε αυτό», δήλωσε ο Γιώργος Τσούκαλης.
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν θα ομολογήσει ποτέ, δεν θα εκπλαγώ αν έχουμε κι άλλα εντάλματα σύλληψης»

Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξαν οι μικρές Ίριδα και Μαλένα στην Πάτρα, με τις εξελίξεις στην υπόθεση να είναι καταιγιστικές καθημερινά.

Την ίδια ώρα ο ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης είχε μεταβεί στην Πάτρα προ ημερών για προσωπική του υπόθεση, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πολύκροτη ιστορία της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο κ. Τσούκαλης μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και δήλωσε ξεκάθαρα πως αυτή η γυναίκα… δεν πρόκειται ποτέ να ομολογήσει. «Έχω συζητήσει το θέμα με φίλους μου εγκληματολόγους. Αλλά βλέπω και τη στάση της. Είναι ένα άτομο που έχει κάνει φόκους σ’ αυτό το σενάριο που έχει επεξεργασθεί. Το θεωρώ απίθανο να ομολογήσει», δήλωσε.

Και συνέχισε: «Εχει σκηνοθετήσει στο μυαλό της τους θανάτους των τριών παιδιών. Βέβαια, αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πέσει σε αντιφάσεις, που είναι δυνατόν να δώσουν νέα στοιχεία».

Ο κ. Τσούκαλης προβλέπει στην «Π» ότι σύντομα θα έχουμε νέες εξελίξεις, αφού η ρήξη που έχει επέλθει στο ζευγάρι θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις: «Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό, και γι’ αυτό αναμένω τις εξελίξεις. Πιστεύω ότι θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις και θα ρίξει φως σε σημεία που δεν φανταζόμαστε. Σε κάποιες δηλώσεις, ο πατέρας είχε πει ότι έχει κρυφούς άσους στο μανίκι. Πρέπει να μας πει ποιοι είναι αυτοί», λέει ο κ. Τσούκαλης, επισημαίνοντας ότι δεν θα εκπλαγεί αν τις επόμενες ημέρες εκδοθούν και άλλα εντάλματα σύλληψης!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ