Σάκης Αρναούτογλου: Πού θα φτάσει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο
ΑΠΟΨΕΙΣ

Σάκης Αρναούτογλου: Πού θα φτάσει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο

Η διαφορά της θερμοκρασίας ανάμεσα σε ορεινές και παραθαλάσσιες περιοχές που επισημαίνει ο Σάκης Αρναούτογλου.

«Άρωμα» καλοκαιριού θα έχει ένα τριήμερο την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει ακόμα και τους 34 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, παρουσίασε έναν πίνακα με την πορεία της θερμοκρασίας από αύριο, Παρασκευή, έως και την επόμενη Πέμπτη (23/5).

Την Παρασκευή η μέση θερμοκρασία θα είναι 24 βαθμούς και θα ακολουθήσει ανοδική πορεία τα επόμενα 24ωρα, με αποκορύφωμα το τριήμερο 21-23 Μαΐου, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού του Σάκη Αρναούτογλου.

Την ερχόμενη Τρίτη η μέση θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει στους 30 βαθμούς και την επόμενη ημέρα θα «σκαρφαλώσει» στους 31. Τους 30 βαθμούς αναμένεται να δείξει το θερμόμετρο και την Πέμπτη (23/5).

Ωστόσο, ο Σάκης Αρναούτογλου επισημαίνει ότι σε κάποιες περιοχές- ανάμεσά τους η Αττική- η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει και στους 34 βαθμούς Κελσίου.

«Στη δυτική και νότια ηπειρωτική Ελλάδα, όπως και στην Αττική και την Κρήτη μακριά από τη θάλασσα, υπολογίστε έως και 2-3 βαθμούς υψηλότερη θερμοκρασία», αναφέρει στην ανάρτησή του.

«Στις ορεινότερες περιοχές (π.χ. 500-1.000 μέτρα υψόμετρο) 3-6 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία. Στα παραθαλάσσια και τα νησιά υπολογίστε 3-5 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία, αλλά με πιο αυξημένη τη σχετική υγρασία», συμπληρώνει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr