ΑΠΟΨΕΙΣ

Survivor ημιτελικός: Απόψε ψηφίζουμε ΟΛΟΙ Σάκη Κατσούλη – Πάμε δυνατά για τον μεγάλο τελικό

Όλη η Εύβοια γινόμαστε μια γροθιά και με την θετική μας ψήφο απόψε στηρίζουμε τον Σάκη Κατσούλη.
Survivor ημιτελικός: Απόψε ψηφίζουμε ΟΛΟΙ Σάκη Κατσούλη – Πάμε δυνατά για τον μεγάλο τελικό

Η ώρα του μεγάλου ημιτελικού έφτασε λοιπόν, με τους πρώην παίκτες του Survivor να είναι εκεί, αν και υπήρχαν μερικές ελλείψεις.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο Γιώργος Λιανός, η ψηφοφορία για τον Γιώργο Κόρομι και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε ανοίξει στην αρχή του ημιτελικού αλλά έκλεισε έπειτα με τον «Κόρο» να αποχωρεί μια «ανάσα» πριν το μεγάλο έπαθλο.

Άρα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος είναι στον ημιτελικό και προχωρούν για τον μεγάλο τελικό.

Το ήθος του και την παιδεία του έδειξε για ακόμη μια φορά ο Ευβοιώτης Σάκης Κατσούλης, σχετικά με το πως αντέδρασε όταν είδε την οικογένεια του. Δεν άφηνε από την αγκαλιά του την μητέρα του, την αδερφή του και τον πατέρα του Στέλιο Κατσούλη. Εμφανώς συγκινημένοι όλοι τους στάθηκαν δίπλα του από την πρώτη στιγμή.

Απόψε όλοι εμείς ψηφίζουμε και στηρίζουμε με την θετική μας ψήφο τον Ευβοιώτη Σάκη Κατσούλη, έναν αληθινό αθλητή, ένα παιδί υπόδειγμα που ποτέ δεν μπήκε στην διαδικασία της ίντριγκας και της διαπλοκής μέσα στο παιχνίδι. Είναι ο καλύτερος παίχτης αγωνίστηκα και του αξίζει αύριο να σηκώσει το μεγάλο έπαθλο.

Δείτε αναλυτικά στην παρακάτω εικόνα ποια είναι η διαδικασία για να ψηφίσετε τον Σάκη Κατσούλη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ