ΑΠΟΨΕΙΣ

Survivor Spoiler 20/4: Αποκάλυψη! Δεν έχει γίνει επανασύνδεση ανάμεσα σε Κατσούλη και Μαριαλένα

Survivor Spoiler 20/4: Αποκάλυψη! Δεν έχει γίνει επανασύνδεση ανάμεσα σε Κατσούλη και Μαριαλένα
Ο Σάκης Κατσούλης «καλπάζει» προς την τελική φάση του Survivor, την ίδια ώρα δείχνει να «πολιορκεί» έντον την Μαριαλένα, αλλά η εκ των έσω... πληροφόρηση, θέλει το πρώην ζευγάρι να μην έχει επανασυνδεθεί.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα δεν έχουν επανασυνδεθεί ερωτικά και η σχέση τους, ανεξάρτητα απ’ το τι τελικά φαίνεται στα μονταρισμένα πλάνα που βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο, παραμένει απόλυτα φιλική.

Η δυναμική που αναπτύσσει στο Survivor o Σάκης Κατσούλης, σε συνδυασμό με το ότι αγωνιστικό αναδεικνύεται στον πιο ισχυρό εκ των παικτών, αφήνοντας πίσω στην στατιστική τον Τζέιμς, τον καθιστά ένα από τα μεγάλα φαβορί-σε αυτήν τη φάση- για την κατάκτηση μιας θέσης στην τελική τετράδα και το μεγαλύτερο αουτσάιντερ για την κατάκτηση της νίκης. Όπως αποκάλυψε το dokari.gr.

Βέβαιο είναι, πως σήμερα ο Σάκης Κατσούλης έχει την… τιμητική του και ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, παίζει… σωστά το παιχνίδι, βγάζοντας στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο που είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά και όχι τον Ηλία Μπόγδανο που είναι ανταγωνιστής του. Κι αυτή η κίνηση θα του προσφέρει επιπλέον «πόντους» στη συνείδηση των τηλεθεατών…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr