ΑΠΟΨΕΙΣ

Survivor spoiler: Amigos τέλος! Η φιλία δεν… άντεξε πριν το μεγάλο τελικό

Survivor spoiler: Amigos τέλος! Η φιλία δεν… άντεξε πριν το μεγάλο τελικό
Τα 'λεγε ο Ντάφυ, οι Amigos δεν θα φύγουν από τις παραλίες της Δομινικανής Δημοκρατίας χωρίς προστριβές. Κι έτσι λίγο πριν το μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 4 και 5 Ιουλίου, στους 3 τελευταίους Amigos επικρατεί παγωμάρα παρά τον καύσωνα.

Η τελευταία ημέρα του Γιώργου Ασημακόπουλου στην παραλία μόνο ήρεμη δεν είναι, αφού στο «πηγαδάκι» που κάνει με τον Γιώργο Κόρομι στήνει στον τοίχο τον Ηλία Μπόγδανο, λέγοντας πως πάει με τα νερά όλων για να είναι αρεστός.

Την «παγωμάρα» στην τριάδα την αντιλαμβάνεται και ο Σάκης Κατσούλης, «Έχω διακρίνει μια παγωμάρα μεταξύ των Amigos όσον αφορά τον Ηλία», τον ακούμε να λέει στο τρέιλερ της Κυριακής.

Την ίδια στιγμή, ο Ηλίας Μπόγδανος προσεγγίζει τους Κόρομι και Ασημακόπουλο και φαίνεται πως ακούει κάτι που δεν του αρέσει καθόλου, αναφωνώντας, θα κάνω… εμετό. Στη συνέχεια ο Ηλίας Μπόγδανος καταρρέει και ξεσπά σε κλάματα: «Δεν ξέρω τι λάθος έχω κάνει και δεν μου μιλάνε»…

Όσον αφορά στο αγώνισμα επάθλου, όπως βλέπουμε στο trailer, οι Έλληνες παίκτες και οι Ρουμάνοι παίκτες θα αναμετρηθούν σε ένα μεικτό παιχνίδι. Όλοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να επικρατήσουν.

Δείτε περισσότερα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr