ΑΠΟΨΕΙΣ

Survivor: Το τηλεοπτικό κοινό στέλνει τον Σάκη Κατσουλή στον μεγάλο τελικό

Οριστικό! Ο Σάκης Κατσούλης είναι το μεγάλο φαβορί που θα διεκδικήσει τα 100.000 ευρώ
Survivor: Το τηλεοπτικό κοινό στέλνει τον Σάκη Κατσουλή στον μεγάλο τελικό

Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ πλησιάζει στο τέλος του και η αγωνία για τον τελικό νικητή μεγαλώνει. Αν και είναι ακόμα νωρίς για να προεξοφλήσει κανείς το ζευγάρι του τελικού γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας εντούτοις οι στοιχηματικές θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι οι 2 φιναλίστ δεν αλλάζουν. Το μόνο σίγουρο έπειτα και από την χθεσινή του εμφάνιση είναι πως ο Σάκης Κατσούλης είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τελικό του Survivor 4.

Αν δεν γίνει κάτι συνταρακτικό στα επόμενα επεισόδια, που θα ανατρέψει τα πάντα, το ζευγάρι του μεγάλου τελικού θα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος με τον Σάκη Κατσούλη.

Ο Ευβοιώτης, από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι έχει ξεχωρίσει αγωνιστικά,  είναι με διαφορά ο καλύτερος στα αγωνίσματα, αποδεικνύοντας το για ακόμα μια φορά χθες, κατακτώντας την δεύτερη ασυλία. Το σημαντικότερο ατού του είναι ότι βρίσκεται ψηλά και στην εκτίμηση του κόσμου.

Ο Σάκης κατάφερε να είναι πλέον από τους πιο δημοφιλείς παίχτες. Ο Ηλίας από την άλλη κέρδισε την καρδιά του κοινού από την αρχή, στην πορεία όμως και με την δημιουργία της κλίκας των αμίγκος η σχέση του με το κοινό δοκιμάστηκε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ