Α.Ο.Χαλκίς-Δεν βγήκε λευκός καπνός από τη Γενική Συνέλευση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Ο.Χαλκίς-Δεν βγήκε λευκός καπνός από τη Γενική Συνέλευση

Δεν βγήκε λευκός καπνός από τη σημερινή γενική συνέλευση του Α.Ο.Χαλκίς.

Η Γενική Συνέλευση έγινε παρουσία παραγόντων της ομάδας, των πρώην προέδρων Γιάννη Ελευθεριάδη, Τάσο Καρυστινό, του πρώην  προέδρου της ΕΠΣΕ Γιάννη Παπακωνσταντίνου, φιλάθλων και παικτών. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για το πως έφτασε η ομάδα της πόλης σε αυτό το δύσκολο σημείο ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις.

Μετά από έντονο διάλογο και διαφωνίες έγινε πρόταση από το Νίκο Κακαβά, το Γιάννη Παπακωνσταντίνου και τον Τάσο Καρυστινό να αναλάβουν οι πέντε τελευταίοι πρόεδροι και να βρουν ακόμη τέσσερα άτομα για να συγκροτηθεί το Δ.Σ. και να μην πάει η ομάδα στο Πρωτοδικείο και διαλυθεί.

Το λόγο ωστόσο πήραν και οι ποδοσφαιριστές Βέργος,Χολέβας και Μπουζούρας όπου εξέφρασαν την επιθυμία να πάρουν τα δελτία τους και να συνεχίσουν σε άλλο αθλητικό σωματείο, κάτι το οποίο δεν αποδέχεται η σημερινή διοίκηση ενώ ο κόσμος που ήταν εκεί ήταν υπέρ των ποδοσφαιριστών.

Τέλος ο κόσμος της ομάδας που ήταν στη γενική συνέλευση άφησε αιχμές για την τωρινή διοίκηση ότι δεν θέλει να βρεθεί λύση και να αναλάβει Νέο Δ.Σ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr