Εκτός Κύμης ο Άρμστεντ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκτός Κύμης ο Άρμστεντ

Ο Μάκολμ Άρμστεντ αποτελεί όπως όλα δείχνουν παρελθόν από την ομάδα της Κύμης καθώς το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε δεν ξεπεράστηκε και έτσι η διοίκηση της ομάδας έκανε χρήση του μηνιαίου συμβολαίου που είχε υπογράψει μαζί του βάζοντας τέλος στη συνεργασία τους.

Ο Άρμστεντ που δεν βρίσκεται στο κλειστό της Κανήθου στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης, καθώς κάνει μαγνητική δεν έχει υπογράψει ακόμα τη λύση του συμβολαίου του κάτι όμως που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο Αμερικανός σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, θα ήταν απόλυτα έτοιμος σε περίπου 6 εβδομάδες όμως η Κύμη μην έχοντας την πολυτέλεια να περιμένει την πλήρη αποκατάστασή του, προχώρησε στη λύση του συμβολαίου του.

Ο Άρμστεντ έπαιξε για λίγο στα δύο παιχνίδια με Ήφαιστο και Άρη δείχνοντας πως δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχοντας μόλις μια προσπάθεια σε δύο αγώνες!

Η Κύμη κινείται πλέον για την απόκτηση δύο ξένων παικτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής από την αρχή του β’ γύρου και συγκεκριμένα από τον αγώνα με τον Πανιώνιο (19 Ιανουαρίου) και έπειτα.Πηγή-stereabasket.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr