Ο Μεγάλος Πρωταθλητής της θάλασσας, ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου δικαιούται κολυμβητήριο

Και πάλι κατακτητής της πρώτης θέσης στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Συλλόγων Θάλασσας, ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο  για ακόμη μια φορά το δίκαιο και μακρόχρονο αίτημά  του  για κατασκευή κολυμβητηρίου στο Αλιβέρι.

Για ακόμη μια χρονιά τα παιδιά του Ν.Ο. Α ένιωσαν υπερήφανα για τις προσπάθειες τους και την μεγάλη τους επιτυχία να στέψουν τον όμιλο τους πρωταθλητή.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ν.Ο.Α κατάφεραν και κέρδισαν τις πέντε από τις εννέα κατηγορίες και την  δεύτερη θέση στις υπόλοιπες τέσσερις κατηγορίες του πρωταθλήματος κι απέσπασαν τις πιο θετικές εντυπώσεις όλων των συντελεστών του.

Το φετινό πρωτάθλημα αγώνων κολύμβησης στο Καρπενήσι  που έγιναν το περασμένο  Σάββατο και την Κυριακή 7 και 8 Σεπτεμβρίου, είχε μεγαλύτερη από τις προηγούμενες χρονιές  συμμετοχή, 140 και πλέον αθλητών από όλη την Ελλάδα ενώ πέρυσι  συμμετείχαν 91 αθλητές/τριες.

Κέρδισαν 21 χρυσά, 24 αργυρά και 23 χάλκινα ατομικά μετάλλια, όπως και τρεις δεύτερες θέσεις και μια τρίτη στα ομαδικά αγωνίσματα.

O Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου σημειώνει στο διαδίκτυο:

“Στο παμπεριφερειακό πρωτάθλημα κολύμβησης για συλλόγους που προετοιμάζονται στην θάλασσα, που εσχάτως έκλεισε 34 χρόνια ζωής και συμμετέχει ανελλιπώς ο Ν.Ο.Αλιβερίου, από την περιφέρεια μας συμμετείχαν εκτός του ΝΟΑ και ο Ν.Ο.Διαύλου Ωρεών και η Α.Ψ.Λ. Μεδεών, τους οποίους θέλουμε να συγχαρούμε τους κολυμβητές-τριες τους για την δική τους προσπάθεια η οποία ξεκινάει (όπως και η δικιά μας) τον Ιούνιο, πραγματικά υπό αντίξοες συνθήκες στην θάλασσα, όπως επίσης τους προπονητές τους κ. Τσώνο Αντώνη & Κώστα Λαλά.
Να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο της Περιφερειακής μας επιτροπής κολύμβησης Αν. Στερεάς & Εύβοιας, κα. Ελευθερία Σαραντίδου, για την φιλοξενεία της και την όλη προσπάθεια που κατέβαλε για να κυλήσει ομαλά και με επιτυχία το Πρωτάθλημα, όπως και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Ευρυτανίας Άρη Τασιό για το ενδιαφέρον του για τον Υγρό Στίβο, ο οποίος έκανε και την απονομή στο Ομαδικό των κοριτσιών μας.
Να ευχαριστήσουμε επίσης όλους τους γονείς των αθλητών μας οι οποίοι παρευρέθησαν στους αγώνες, τους υπευθύνους και το προσωπικό του Ξενοδοχείου LECADIN στο οποίο έμεινε η αποστολή του ΝΟΑ στο Καρπενήσι, οι οποίοι έκαναν το καλύτερο δυνατό, για να έχουμε μια όμορφη διαμονή το τριήμερο αυτό. Να συγχαρούμε τέλος και όλους τους κολυμβητές-τριες όλων των συλλόγων για την προσπάθειά τους.”

 
(Στις φωτογραφίες, οι σύλλογοι του ΝΟ.Διαύλου Ωρεών και Α.Ψ.Λ.Μεδεών και που προπονούνται, η απονομή του ομαδικού των κοριτσιών, ο Αντιπεριφεριάρχης Αρης Τασιός, ο Αντιπρόεδρος ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός και η Πρόεδρος της Περιφερειακής μας επιτροπης Ελευθερία Σαραντίδου).