Τα εύσημα στους Ιστιοπλόους μέλη της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα “Νήσος Εύβοια Regatta 2019”

H “Νήσος Εύβοια Regatta 2019” ΄ήταν  μια  σπουδαία αθλητική διοργάνωση, ένα θαλάσσιο μεγαλειώδες  και πρωτόγνωρο -για την Εύβοια – γεγονός που στεύθηκε με απόλυτη επιτυχία και  θα συζητιέται έντονα μέχρι την έναρξη της επόμενης εφόσον η προετοιμασία της έχει ήδη ξεκινήσει μέσα από πολλές συζητήσεις, σκέψεις, καινούριες ιδέες και μεγαλεπήβολα σχέδια.

Έδωσαν όλοι οι συνδιοργανωτές τον καλύτερο  τους εαυτό προσπαθώντας το 1ο ταξίδι της  “Νήσος Εύβοια Regatta 2019” να αφήσει τις πιο θετικές  εντυπώσεις εφόσον ο βαθύτερος στόχος τους ήταν να την κατοχυρώσουν ως θεσμό για το νησί.

Και τα κατάφεραν!!!  Αφού το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες τους.

Αρωγοί στην αρχική πρόταση του Θεοδόση Γεοργουλόπουλου ώστε η ιδέα του να γίνει πραγματικότητα στάθηκαν συνδιοργανώνοντας την  η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο ΟΛΝΕ, το Επιμελητήριο Ευβοίας, ο ΣΑΜΕΕ.ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας και οι Ναυτικοί Όμιλοι Λίμνης και Διαύλου Ωρεών αλλά και οι υποστηρικτές της διοργάνωσης.

Ιδιαίτερη αναφορά όμως έγινε σε όλη την διάρκεια των αγώνων στην ξεχωριστή και καταλυτική συμβολή των Μελών  της Οργανωτικής Επιτροπής,που προέρχονται από τους ιστιοπλοικους ομίλους  από την πρώτη στιγμή της διοργάνωσης έως και την τελευταία για τους :

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας

Αναστάσιο Στενό-Γεν.Γραμματέας

Κώστα Κατσικαβάλη -Έφορος Αγώνων

Πέτρος Ζουλάμογλου-Έφορος εκπαίδευσης

Άγγελος Ροντογάννης-Μέλος

Ναυτικός Όμιλος Λίμνης με τον

Δημήτρη Χρυσομάλλη-Έφορος Αγώνων

Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεών με την

Ελένη Κοσμίδη-Πρόεδρος

Τα άτομα αυτά συνέβαλαν με τον μέγιστο δυνατό τρόπο σε ολόκληρο το τεχνικό κομμάτι, το στήσιμο των ιστιοδρομιών καθώς και την διασφάλιση για την παροχή  καυσίμων,  ειδών που προσφέρθηκαν στους κυβερνήτες και στα πληρώματα των σκαφών, την προώθηση του αγώνα με παρουσιάσεις στην Ε.Ι.Ο. (Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία), στην Ε.Α.Θ. (Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης), στον Π.Ο.Ι.Α.Θ (Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης)., σε Ομίλους και κυβερνήτες ώστε να μεγιστοποίησουν  την απήχηση και τις συμμετοχές, παράλληλα με όλα αυτά είχαν και την παροχή συμβουλών για τις εκδηλώσεις λόγω εμπειρίας από τις συμμετοχές τους σε παρόμοιες διοργανώσεις καθώς και επαφές με τις κατά τόπους Λιμενικές αρχές για την διευθέτηση θεμάτων ελλιμενισμού των σκαφών και άλλων διευκολύνσεων.

H  1η “Νήσος Εύβοια Regatta 2019” ολοκληρώθηκε με την απονομή των μεταλλίων στους αγωνιζόμενους… αλλά  το νησί της Εύβοιας, οι ίδιοι οι  συμμετέχοντες αγωνιζόμενοι και όσοι πληροφορήθηκαν από ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και από άλλες χώρες για την διεξαγωγή των αγώνων αυτών, απονέμουν τα δικά τους μετάλλια στους διοργανωτές και σε όλους τους συντελεστές.