Το Γιάννη Σαμαρά που συγκίνησε το Πανελλήνιο στο βίντεο για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης συνάντησε ο Λευτέρης Αυγενάκης

Mεγάλη συγκίνηση προκάλεσε το βίντεο για τον Ημιμαραθώνιου Κρήτης, που γυρίστηκε στο Αρκαλοχώρι για τις ανάγκες του Ημιμαραθώνιου που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου. Ως κεντρικό θέμα έχει μία μεγάλη εξάρτηση της εποχής μας και πρωταγωνιστές μικρά παιδιά.

Το σποτ στέλνει μήνυμα σε μικρούς και μεγάλους για το θαύμα της ζωής και της αλληλεγγύης. Ο νικητής Γιάννης Σαμαράς, ο οποίος τερμάτισε πρώτος στο σχετικό βίντεο, έχει ρίζες από την Εύβοια καθώς είναι γιος του Λάζαρου Σαμαρά ο οποίος κατάγεται από τα Κριεζά Ευβοίας και της Μαρίας Κουτσομπόλη από την Αθήνα. Ο Γιάννης Σαμαράς θα βρίσκεται εκεί στις 6 Οκτωβρίου και θα τρέξει στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης.

Ο Ευβοιώτης Γιάννης Σαμαράς είναι μαθητής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τυφλών Καλλιθέας. Μετά από την προβολή του βίντεο ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης όντας αρκετά ευαισθητοποιημένος ζήτησε να συναντήσει το Γιάννη Σαμαρά. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του υφυπουργού. Ο Γιάννης Σαμαράς μαζί με τους γονείς του Λάζαρο Σαμαρά και Μαίρη Κουτσομπόλη και τον αδερφό του Ιάσωνα έφτασε στο γραφείο του κ. Αυγενάκη και είχε έναν πολύ θερμό διάλογο μαζί του. Ο υφυπουργός Αθλητισμού είπε στο Γιάννη εάν θέλει να τρέξει μαζί του στον Ημιμαραθώνιο και εκείνος με πολύ χαρά αποδέχθηκε την πρόταση του υφυπουργού. Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης εντυπωσιάστηκε από τη συνομιλία του με το Γιάννη Σαμαρά και του ευχήθηκε καλή επιτυχία τόσο στον Ημιμαραθώνιο όσο και στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά!