Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Ερέτριας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Ερέτριας

Ομόφωνα εγκρίθηκε η χρηματοδότηση αναβάθμισης , κατασκευής , επισκευής και συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Ερέτριας.

Ευχαριστημένοι είναι οι τοπικοί αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου Ερέτριας έπειτα από το ομόφωνο ψήφισμα του πρώτου θέματος της σημερινής συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Ερέτριας που πραγματοποιήθηκε στις 9:00 π.μ στο Δημαρχείο Ερέτριας. Μεταξύ των θετικών ψήφων ήταν αυτή του δημάρχου Ιωάννη Δημητρόπουλου , του Αντιδημάρχου Ερέτριας Κηρύκου Μπασινά , της αντιδημάρχου Οικονομικών Μαρίας Παπαγγελή αλλά και του δημοτικού συμβουλου Δημητρίου Τσουμαρη.
Ο δήμαρχος σε συνεργασία με τους αντιδημάρχους επικεντρώθηκαν σε ένα σημαντικό ζήτημα αυτό των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής ούτως ώστε να κάνουν πράξη τη προεκλογική τους δέσμευση δηλαδή να ενισχυθούν οι εγκαταστάσεις του δήμου ώστε να μπορούν οι  αθλητές και οι αθλήτριες να προπονούνται ποιοτικά και με ασφάλεια .
Έτσι, σήμερα ψηφίστηκε ομόφωνα η ανακαίνιση των γηπέδων βόλεϋ και μπάσκετ στη δημοτική κοινότητα Αμαρύνθου , η χρηματοδότηση του οποίου ανέρχεται περίπου στις 283.000 ευρώ αλλά και του βοηθητικού γηπέδου της δημοτικής κοινότητας Ερέτριας που ανέρχεται επίσης περίπου στις 290.000 ευρώ.
Σύντομα το βοηθητικό γήπεδο της δημοτικής κοινότητας Ερέτριας , όπου τελούνταν οι περισσότερες προπονήσεις της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας της πόλης αλλά και του ΑΟ Απόλλων Ερέτριας θα κατέχει έναν σύγχρονο ποδοσφαιρικό ταπιτα , ενα έργο σημαντικό για την ασφάλεια των νέων αλλά και των ποδοσφαιριστών της δημοτικής κοινότητας Ερέτριας καθώς η ποιότητα αυτού του γηπέδου σήμερα είναι πολύ κακη μίας και οι ρίζες των δέντρων που έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο αγωνιστικό χώρο αποτελούν υψηλό κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρηματοδότηση αυτών των έργων θα γίνει από το υπουργείο εσωτερικών και συγκεκριμένα  από το πρόγραμμα <<Φιλόδημος ||>>

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr