Με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά ‘Acropolis’ στη Σκύρο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά ‘Acropolis’ στη Σκύρο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου ‘Acropolis Summer Tournament Skyros 2019’, που πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη Σκύρο από τις 23 ως τις 26 Ιουνίου.

Το τουρνουά αποτέλεσε μια ποδοσφαιρική πανδαισία από νεαρούς ποδοσφαιριστές, που απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Σκύρου, στο οποίο συμμετείχαν 10 ομάδες (Φωστήρας, ΑΟ Κορυδαλλός, Ιάσων Ιλίου, Ελαιώνας, Νίκη Αλίμου, Αστέρας Χαϊδαρίου, ΑΟ Αγίου Λουκά, ΑΟ Σκύρου, Θρασύβουλος Φύλης, Ολυμπιακός Περάματος, Ίκαρος), σε ηλικιακές κατηγορίες Κ-8, Κ-10, Κ-12, Κ-14, Κ-16. Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με απονομή κυπέλλων, μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων στις νικήτριες ομάδες.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των τμημάτων την ομάδας Άγιος Λουκάς/Σκύρος. Στην κατηγορία Κ-16, η δευτεραθλήτρια ομάδα στο πρωτάθλημα νέων Εύβοιας, κέρδισε την πρώτη θέση και στην κατηγορία Κ-14 η ομάδα Άγιος Λουκάς/Σκύρος τη δεύτερη, ενώ και στις υπόλοιπες ηλικιάκες κατηγορίες, τα τμήματα της ομάδας της Εύβοιας είχαν αξιόλογη παρουσία. Απόλυτα επιτυχημένο ήταν και σε επίπεδο οργάνωσης το τουρνουά, αφήνοντας ικανοποιημένες όλες τις ομάδες που συμμετείχαν.

ΠΗΓΗ eviasports.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr