Σκόραρε ο Αυλωνίτης για την Στουρμ Γκρατς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκόραρε ο Αυλωνίτης για την Στουρμ Γκρατς

Απόλυτα θετική ήταν η παρουσία Αυλωνίτη και Ανέστη το Σαββατοκύριακο που πέρασε σε Αυστρία και Σουηδία.

Ήταν σχεδόν αλάνθαστος στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά η …είδηση ήταν το γκολ που σημείωσε και με το οποίο ισοφάρισε προσωρινά το ματς στο 21´.

Ο Τάσος Αυλωνίτης, στην 44η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Αυστρίας με την φανέλα της Στουρμ Γκράτς συνέβαλε καθοριστικά ώστε η ομάδα του να φύγει με το ισόπαλο 3-3 από την έδρα της Μάτερσμπουργκ.

Ήταν το πρώτο του γκολ με την Αυστριακή ομάδα και συνολικά το τρίτο της επαγγελματικής καριέρας (το προηγούμενα δύο την σεζόν 2014-15 με την φανέλα του Ολυμπιακού)

Δείτε το γκολ του Αυλωνίτη στα στιγμιότητα της …ματσάρας στο Pappelstadion του Μάτερσμπουργκ

Στην Σουηδία, οι εμφανίσεις του Γιάννη Ανέστη έχουν κάνει τους ανθρώπους της Γκέτεμποργκ να νιώθουν σιγουριά, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με την θέση «1».

Η Σουηδική ομάδα έδειξε να συνέρχεται από την …εξάρα  της περασμένης εβδομάδας από την Χάμαρμπι (σε ματς όπου ο Ανέστης προδόθηκε από την ανύπαρκτη άμυντική γραμμή, δεν φέρει ευθύνη στα γκολ και τους έσωσε από χειρότερη συντριβή) και επικράτησε εντός έδρας της Σίριους με 2-1.

Έχοντας συμμετοχή και στα 24 φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος, ο Χαλκιδέος γκολκίπερ ήταν σταθερός στις απειλές κυρίως από μακρινά σουτ.

Οι κυριότερες στιγμές του ματς Γκέτεμποργκ-Σίριους

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr