Νεϊμάρ: Απάτησε την έγκυο σύντροφό του και απολογείται στο Instagram: «Η αγάπη μας θα νικήσει»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νεϊμάρ: Απάτησε την έγκυο σύντροφό του και απολογείται στο Instagram: «Η αγάπη μας θα νικήσει»

Κατηγορούμενος για απιστία από τον βραζιλιάνικο Τύπο, ο Νεϊμάρ δημοσίευσε ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram.

Στο μήνυμά του ο Νεϊμάρ ζητάει… συγχώρεση από την Μπρούνα Μπιανκάρντι, τη σύντροφό του, που είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

«Δικαιολογώ τα αδικαιολόγητα. Δεν χρειαζόταν να κάνω αυτό που έκανα, αλλά σε χρειάζομαι στη ζωή μας»… Κάπως έτσι αρχίζει το μακροσκελές μήνυμά του ο Νεϊμάρ προς την Μπιανκάρντι, με την οποία είναι ζευγάρι εδώ και 1,5 χρόνο, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την εξωσυζυγική σχέση που είχε με την μπλόγκερ Φερνάντα Κάμπος.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, ο Βραζιλιάνος άσος είχε τακτικές… συνευρέσεις με τη νεαρή γυναίκα από τα τέλη του 2022, ενώ βρέθηκαν και στις 11 Ιουνίου, την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου, στη Βραζιλία.

«Έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη για τα λάθη μου και για την περιττή έκθεση, αλλά αισθάνομαι υποχρεωμένος να το επαναβεβαιώσω δημόσια», γράφει ο Νεϊμάρ και προσθέτει: «Έκανα ένα λάθος. Τολμώ να πω ότι κάνω λάθη κάθε ημέρα, εντός και εκτός γηπέδου. Τα λάθη μου όμως στην προσωπική μου ζωή τα λύνω στο σπίτι, στην οικειότητα με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Εάν ένα ιδιωτικό θέμα έχει δημοσιοποιηθεί, τότε και η συγγνώμη θα πρέπει να δημοσιοποιηθεί. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς εσένα. Η αγάπη μας για το μωρό μας θα επικρατήσει, η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον θα μας ενδυναμώσει. Σ’ αγαπώ».

View this post on Instagram

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

To απολογητικό σημείωμα του Νεϊμάρ στο Instagram

«Το κάνω αυτό για εσάς τους δύο και την οικογένειά μας.

Δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα. Δεν χρειαζόταν να το κάνω. Αλλά σας χρειάζομαι στη ζωή ΜΑΣ.

Έχω δει πόσο εκτεθήκατε, πόσο υποφέρατε μέσα από όλα αυτά και πόσο πολύ θέλετε να είστε στο πλευρό μου. Και εγώ στο πλευρό σας.

Έκανα λάθος.

Έκανα λάθη μαζί σου.

Τολμώ να πω ότι κάνω λάθη κάθε μέρα, εντός και εκτός γηπέδου. Αλλά τα λάθη στην προσωπική μου ζωή τα λύνω στο σπίτι, άμεσα, με την οικογένεια και τους φίλους μου.

Όλα αυτά έπληξαν έναν από τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους στη ζωή μου.

Τη γυναίκα που ονειρευόμουν να έχω στο πλευρό μου, τη μητέρα του γιου μου. Χτύπησε την οικογένειά της, που τώρα είναι η δική μου οικογένεια. Χτύπησε την ίδια σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή που είναι η μητρότητα.

Σου έχω ήδη ζητήσει να με συγχωρέσεις για τα λάθη μου, για την άσκοπη έκθεση, αλλά αισθάνομαι την υποχρέωση να το κάνω δημόσια. Αν ένα ιδιωτικό θέμα έχει γίνει δημόσιο, η συγγνώμη πρέπει να είναι δημόσια.

Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς εσένα.

Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, αλλά ΣΗΜΕΡΑ είσαι η βεβαιότητα που θέλω να προσπαθήσω.

Ο σκοπός μας θα επικρατήσει, η αγάπη μας για το μωρό μας θα νικήσει, η αγάπη του ενός για τον άλλον θα μας δυναμώσει.

ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ

Σ’ αγαπώ ❤️

H συμφωνία που επιτρέπει στον Νεϊμάρ να την απατά με τρεις όρους

Η ανάρτηση του Νεϊμάρ έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το ζευγάρι έχει κάνει συμφωνία… απιστίας.

Σύμφωνα με το Em Off, η Μπρούνα τού έχει θέσει τρεις όρους σε περίπτωση απιστίας: «Πρέπει να είναι διακριτική», ο Νεϊμάρ «πρέπει να φοράει προφυλακτικό» και «να μην τις φιλάει στο στόμα».

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο επιθετικός της PSG είναι «ελεύθερος να φλερτάρει και να κάνει ακόμη και σεξ με άλλη γυναίκα», παρά τη δέσμευσή του με τον Μπιανκάρντι.

Ο Νεϊμάρ και η Μπρούνα τον περασμένο Απρίλιο ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. «Ονειρευόμαστε τη ζωή σου, σχεδιάζουμε την άφιξή σου και ξέρουμε ότι είσαι εδώ για να ολοκληρώσεις την αγάπη μας, να αφήσεις τις μέρες μας πολύ πιο ευτυχισμένες.

Θα ενταχθείς σε μια όμορφη οικογένεια, με έναν αδελφό, παππούδες, γιαγιάδες, θείους και θείες που ήδη σε αγαπούν πολύ!

View this post on Instagram

A post shared by BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

Έλα σύντομα παιδί μου, σε περιμένουμε!

Πριν σε σχηματίσω στη μήτρα, σε διάλεξα – πριν γεννηθείς, σε ξεχώρισα – Ιερεμίας 1:5», έγραφε τότε το ζευγάρι στην ανάρτησή του.

Ο Νεϊμάρ και η Μπρούνα πιστεύεται ότι άρχισαν να βγαίνουν το 2021, αλλά κράτησαν το ειδύλλιό τους μυστικό πριν το επισημοποιήσουν στο Instagram τον Ιανουάριο του 2022. Τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν. Λίγο αργότερα όμως ήταν και πάλι μαζί. Τώρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί, εν μέσω μιας μεγάλης προσωπικής φουρτούνας, όπως όλα δείχνουν…

Υπενθυμίζεται ότι η σύντροφος του διάσημου ποδοσφαιριστή βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στη Μύκονο για διακοπές.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr