Α. Ο. ΧΑΛΚΙΣ: Ασταμάτητος και σαρωτικός! «Καθάρισε» με 3-0 την Προποντίδα
Οι «νερατζούρι» πανηγύρισαν την πέμπτη τους νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές
Δεν έχει αντίπαλο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ο Α.Ο. Χαλκίς! Η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, επικρατώντας με 3-0 της Προποντίδας στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας και στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για τη συνέχεια της σεζόν.
Οι «νερατζούρι» πανηγύρισαν την πέμπτη τους νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές, έφτασαν τους 15 βαθμούς και παραμένουν μόνοι στην κορυφή, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική αγωνιστική τους κατάσταση.
Απέναντί τους βρέθηκε μια Προποντίδα που είχε ξεκινήσει αήττητη το πρωτάθλημα, όμως ο Α.Ο. Χαλκίς κατάφερε να της επιβάλει την πρώτη φετινή ήττα, αφήνοντάς την στους 10 βαθμούς.
Κυριακού άνοιξε τον δρόμο, Χατζηστάμου και Σταματάκος έβαλαν τη σφραγίδα τους!
Ο Α.Ο. Χαλκίς βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 36ο λεπτό, όταν ο Κυριακού πέτυχε το 1-0, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι την ανάπαυλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου ανέβασε ακόμη περισσότερο την αποτελεσματικότητά της και μέσα σε τέσσερα λεπτά έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες της Προποντίδας για θετικό αποτέλεσμα.
Στο 60ό λεπτό ο Χατζηστάμου διπλασίασε τα τέρματα της Χαλκίδας, γράφοντας το 2-0, ενώ στο 64′ ο Σταματάκος εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Μηχανή των γκολ ο Α.Ο. Χαλκίς – 20 τέρματα σε πέντε αγώνες!
Οι αριθμοί αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την εντυπωσιακή εκκίνηση του Α.Ο. Χαλκίς στο φετινό πρωτάθλημα.
Πέντε νίκες σε πέντε παιχνίδια, 20 γκολ υπέρ και μόλις δύο κατά!
Με μέσο όρο τέσσερα γκολ ανά αγώνα, οι Χαλκιδέοι δείχνουν τις επιθετικές τους διαθέσεις, ενώ παράλληλα παρουσιάζουν αξιοσημείωτη αμυντική σταθερότητα.
Το συγκρότημα του Γιώργου Λάμπρου συνεχίζει με το απόλυτο των βαθμών και αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική πως διαθέτει την ποιότητα και τη δυναμική για να πρωταγωνιστήσει.
Ξανά αντίπαλοι την Τετάρτη με φόντο τον τελικό!
Α.Ο. Χαλκίς και Προποντίδα δεν θα αργήσουν να συναντηθούν ξανά!
Οι δύο ομάδες έχουν νέο ραντεβού την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, στις 16:15, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, αυτή τη φορά για την ημιτελική φάση του League Cup Εύβοιας «Δημήτρης Ανδρούτσος».
Το διακύβευμα θα είναι μεγάλο, καθώς ο νικητής θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.
Απο τις κερκίδες η διοίκηση καταχειροκρότησε την ομάδα με τον πρόεδρο Βασίλη Ταρνανά να δακρύζει από χαρά!
Η ταυτότητα του αγώνα
Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ – ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 3-0
Σκόρερ: 36′ Κυριακού (1-0), 60′ Χατζηστάμου (2-0), 64′ Σταματάκος (πέναλτι, 3-0).
Διαιτητική τριάδα: Τουλούμης, Πριόνας, Ρουμπής.
Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ (Γιώργος Λάμπρου): Φαλαγγίτης, Παλιάτσος, Καρλατήρας, Γκρινιάρης, Ανυφαντής, Χατζηστάμου, Βεσέλι, Κυριακού, Σταματάκος, Χατζηαθανασίου, Σιαράπης.
Αναπληρωματικοί: Λιάκος, Κόκκινος, Δούκας, Πάνου, Χατζηαντωνίου, Τζαχόλλι, Μώρος, Γεωργαντόπουλος, Νικολόπουλος.
ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Δημήτρης Βαλκάνος): Καρκαλής, Ζαχαριάδης, Π. Ζουρμπουλής, Μάλλιαρης, Γ. Αυλωνίτης, Ανδρέου, Δ. Μήτρου, Bamba, Γκιόκας, Κολώνιας, Τσούτσης.
Αναπληρωματικοί: Γεωργίου, Συνοδάκης, Γκιόσι, Κουσκούτης, Παππάς, Ντουμάνης, Ρίγκελ, Μόρτος, Δήμου.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr