ΑΕ Άρτεμις: Ανακοίνωση για τα επεισόδια στον αγώνα με τον ΑΟ Κύμης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕ Άρτεμις: Ανακοίνωση για τα επεισόδια στον αγώνα με τον ΑΟ Κύμης

Ανακοίνωση για τα επεισόδια μετά το παιχνίδι με τον ΑΟ Κύμης εξέδωσε η ΑΕ Άρτεμις Αγίου Γεωργίου

Ανακοίνωση σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Κύμης στην Εύβοια εξέδωσε η ΑΕ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Με μεγάλη έκπληξη και δυσαρέσκεια διαβάσαμε στον ηλεκτρονικό τύπο την ανάρτηση της ομάδας του ΑΟ Κύμης για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον αγώνα με την ομάδα μας την ΑΕ Άρτεμις την Κυριακή στο γήπεδο του Μονοδρίου.

Όλα όσα αναφέρουν είναι αναληθή και απόλυτα ψεύδη. Κανένας αθλητής, παράγοντας ή προπονητής της ΑΕ Άρτεμις δεν προκάλεσε κανέναν.

Κατακρίνουμε την απαράδεκτη και αδικαιολόγητη επίθεση οπαδών του αθλητικού ομίλου της Κύμης, στους παίκτες της ομάδας μας, μετά το τέλος του αγώνα. Διακρίνεται η σοβαρότητα της κατάστασης, καθώς αθλητής της ομάδας μας χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη και επίσκεψη στο νοσοκομείο μετά την επίθεση, γεγονός αδιανόητο για τον χώρο του αθλητισμού.

Οπαδοί με επιθετική και βίαιη στάση που δεν έχουν καμία θέση στο νχώρο του γηπέδου βρέθηκαν να έχουν πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο, έπειτα από μεγάλο λάθος των γηπεδούχων, καθώς η πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη όπως θα έπρεπε και αποτελεί παραβίαση των κανονισμών, φέρνοντας τραγικά αποτελέσματα.

Δυστυχώς η στάση των οπαδών ήταν εριστική και προκλητική καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα προς την ομάδα μας και τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να τιμωρούνται.

Είναι πραγματικά στενόχωρο και αποτελεί πηγή προβληματισμού ότι παρά το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας της Κύμης υπήρξαν οι δυσάρεστες αυτές συνέπειες που δεν συνάδουν με το αγωνιστικό πνεύμα, τον σεβασμό και το ήθος προς αυτό.

Το αθλητικό μας πνεύμα και το ήθος μας σαν ομάδα είναι αναγνωρισμένο χρόνια τώρα, από την ίδρυση της, από όλες τις ομάδες που είχαμε αντιπάλους και όχι μόνο.

Για την ομάδα μας, είναι ασύλληπτο αυτό το βίαιο γεγονός, καθώς η κουλτούρα της περιστρέφεται γύρω από την ιδέα του ευ αγωνίζεσθαι.

Τα γεγονότα που συνέβησαν και τα οποία αναφέρονται λεπτομερώς στο φύλλο αγώνα θα εξετασθούν από τις αρμόδιες Αρχές που έχουν και την αρμοδιότητα να πάρουν τις σωστές και δίκαιες αποφάσεις.

Το ποδόσφαιρο δεν παύει να είναι ένα άθλημα χωρίς διαπληκτισμούς, χωρίς προσβολές και χωρίς να θέτει σε κίνδυνο κανέναν. Το πάθος για αυτό σίγουρα δεν εκδηλώνεται με αυτόν τον τρόπο και αυτό θα κριθεί και θα δικαιωθεί».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr