ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος»: Ξεκίνησε ο αγώνας στο πανέμορφο λιμάνι

Στο πανέμορφο λιμάνι της κεντρικής Εύβοιας και συγκεκριμένα στη φιλόξενη περιοχή της Κύμης διεξάγεται αυτή την ώρα η 19η Ανάβαση.
Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος»: Ξεκίνησε ο αγώνας στο πανέμορφο λιμάνι

Πραγματοποιείται αυτή την ώρα η Ανάβαση Κύμης, είναι ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Ιστορικών Αυτοκινήτων 2021. Επίσης θα είναι και η πρεμιέρα του θεσμού Σ.Ο.Α.Α. Ενιαίο για το 2021.

Ο αγώνας διεξάγεται στη γνωστή διαδρομή μήκους 2,85 χιλιομέτρων από το Λιμάνι μέχρι την πόλη της Κύμης, που έχει αγαπηθεί από οδηγούς και θεατές.

Οι αγωνιζόμενοι θα προσπαθήσουν και φέτος να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, με στόχο τον απόλυτο χρόνο.

Ο αγώνας και φέτος είναι αφιερωμένος στον Γιάννη Ηλιόπουλο, αδερφό του Πρωταθλητή Μάριου Ηλιόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αναπάντεχα το 2017.

Όπως πάντα, έτσι και φέτος η 19η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, ο οποίος στηρίζει με κάθε τρόπο τη διοργάνωση του αγώνα όλα αυτά τα χρόνια. Παρών στην διοργάνωση είναι ο αντιδήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Αλέξανδρος Θεοδωρου και ο πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης για τον κορονοϊό του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, Γιώργος Ζέρβας.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου Γιώργος Ζέρβας με την επικεφαλή της παράταξης Δήμος για όλους, Αλεξάνδρα Θαλασσινού.

Μάριος Αβραμιδης

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ