Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η Εθνική στο Mundobasket 2023
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η Εθνική στο Mundobasket 2023

«Η απογοήτευση είναι τεράστια», είπε μεταξύ άλλων ο Giannis.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενημέρωσε με ανάρτησή του στα social πως δε θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δηλώνοντας πως σκοπός του είναι να εκπροσωπήσει την Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, αν επιτευχθεί η πρόκριση.

«Η απογοήτευση είναι τεράστια διότι η απόφαση του ιατρικού επιτελείου δεν μου αφήνει περιθώρια επιλογής. Σε περίπτωση, που συνέχιζα να πιέζω τον εαυτό μου να επιστρέψει, θα έβαζα τον εαυτό μου και την υγεία μου σε ρίσκο», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση-δήλωσή του.

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Όλοι γνωρίζουν το πάθος και την αγάπη μου για την Εθνική Ομάδα. Μετα την ολοκλήρωση της σεζόν του NBA, πίεζα συνεχώς το κορμί μου στα όρια του, προκειμένου να είμαι στην κατάσταση που ήθελα για παίξω στο Παγκόσμιο. Δυστυχώς, μετά από μήνες δουλείας αλλά και πολλές συζητήσεις με το ιατρικό team, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν έχω επανέλθει σε βαθμό που να μπορώ να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο.

Αυτό ξεκάθαρα δεν ήταν επιλογή μου και πλέον πρέπει να συνεχίσω την δουλειά ώστε να επιστρέψω στο επίπεδο που αγωνίζομαι όλα αυτά τα χρόνια. Η απογοήτευση είναι τεράστια διότι η απόφαση του ιατρικού επιτελείου δεν μου αφήνει περιθώρια επιλογής. Σε περίπτωση, που συνέχιζα να πιέζω τον εαυτό μου να επιστρέψει, θα έβαζα τον εαυτό μου και την υγεία μου σε ρίσκο. Ο προσωπικώς μου στόχος αλλά και της Εθνικής μας ομάδας, είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και θα είναι τεράστια τιμή για μένα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στους αγώνες του».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr