Δ. Βαλκάνος: ‘Ιδιαίτερη τιμή για μένα η συνεργασία με τον Ταμυναϊκό’

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή του Ταμυναϊκού Δημήτρη Βαλκάνου.

‘Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα η συνεργασία με τον Ταμυναϊκό. Έχω βρει μια πολύ καλή και οργανωμένη διοίκηση και ένα πολύ νοικοκυρεμένο σωματείο.

Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και έχω ένα πολύ καλό σύνολο, το οποίο οφείλει να πρωταγωνιστεί, αρχής γενομένης για εμάς απ’ το παιχνίδι της Κυριακής.

Με το ‘καλημέρα’ έχουμε ένα ντέρμπι. Θα προτιμούσα να είναι ένα άλλο παιχνίδι το πρώτο μου στον πάγκο της ομάδας. Μέσα σ’ αυτές τις μέρες θα κοιτάξουμε να φτιάξουμε λίγο την ψυχολογία των παικτών. Η Χαλκίδα είναι ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό, αλλά νομίζω ότι έχουμε περισσότερες επιλογές και λύσεις και νομίζω ότι θα πάμε να κάνουμε ένα ‘restart’ όλοι μαζί, να βάλουμε ένα ‘stop’ στα κακά αποτελέσματα και να κάνουμε μια επανεκκίνηση.

Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για ενίσχυση του ρόστερ, γιατί στην ουσία και ‘γω τώρα αναλαμβάνω. Πρέπει να δω λίγο τα πράγματα, πρέπει να συζητήσω και με τη διοίκηση. Θα πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα βρισκόμαστε όταν θα έρθει η μεταγραφική περίοδος και θα τα βάλουμε κάτω εκείνη τη στιγμή.’ eviasports