ΕRE3ATHLON – Ερέτρια «Ρεκόρ» συμμετοχών στους αγώνες ποδηλασίας

Ερέτρια: Με μεγάλη επιτυχία και ασφάλεια πραγματοποιήθηκε το ΕRE3ATHLON multisport στο δήμο Ερέτριας.

Σήμερα Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε ο αγώνας ποδηλασίας από την Αμάρυνθο και ολοκληρώθηκε στην Ερέτρια. Οι αγώνες ποδηλασίας που πραγματοποιήθηκαν σήμερα περιλάμβαναν δυο διαδρομές η μια ήταν 40χιλ και η άλλη 20χιλ.

Ρεκόρ συμμετοχών σημειώθηκε καθώς ξεπέρασαν τα 300 άτομα. Η διοργάνωση  συγκέντρωσε ένα αρκετά μεγάλο νούμερο συμμετοχών παρ’ όλο που η συγκεκριμένη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά.

Οι ποδηλατικοί αγώνες αφορούσαν όλες τις ηλικίες. Οι αγώνες διεξάχθηκαν με μεγάλη επιτυχία τόσο από τις συμμετοχές όσο και από την ασφάλεια που είχαν όλοι οι διαγωνιζόμενοι.

Παρών στη σπουδαία διοργανώσει ήταν ο δήμαρχος Ερέτριας Ιωάννης Δημητρόπουλος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κηρύκο Μπασινά, την αντιδήμαρχο Μαρία Παπαγγελή και τον Πρόεδρο του Δαφνηφόρου Ερέτριας Δημήτρη Τσούμαρη.

Η διοργάνωση του ΕRE3ATHLON multisport διοργανώθηκε από το δήμο Ερέτριας με κύριο σκοπό την έναρξη μιας  σημαντικής γιορτής αθλητισμού και πολιτισμού στον τόπο μας. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους διαγωνιζόμενους αλλά και στους διοργανωτές για την όμορφη γιορτή αθλητισμού!

Παρών και ο αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Στερεάς Ελλάδας, Κωνσταντίνος Γαλάνης.