Εύβοια: Άγρια επεισόδια και ξύλο σε ποδοσφαιρικό αγώνα – Τι αναφέρει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύβοια: Άγρια επεισόδια και ξύλο σε ποδοσφαιρικό αγώνα – Τι αναφέρει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου

Καταδικάζει τα επεισόδια που έγιναν στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΟ Πισσώνα – Ρομαϊκός Χαλκίδας.

Στο ΑΟ Πισσώνα – Ρομαϊκός Χαλκίδας για την 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Κατηγορίας Εύβοιας καταγράφηκαν άγρια επεισόδια το μεσημέρι της Κυριακής, με ξύλο από θεατές.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ευβοίας με αφορμή τα συγκεκριμένο περιστατικό ανακοίνωσε τα εξής:

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών μόνο θλίψη μπορούν να προκαλέσουν σε όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο. Η βία δεν μπορεί να βρίσκεται στην ίδια κουβέντα με το ποδόσφαιρο και γενικά με τον αθλητισμό.
Μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες τηρούνταν 1′ σιγή σε όλα τα παιχνίδια, στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη, ενός παιδιού που έχασε τη ζωή του από οπαδική βία, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο. Λίγες εβδομάδες αργότερα, το περασμένο Σαββατοκύριακο, παρακολουθήσαμε σε αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος Ευβοίας, άφωνοι, βίντεο με σκηνές βίας εντός αγωνιστικού χώρου, σε αγώνα της Κυριακής, ενώ σε αγώνα του Σαββάτου κατεγράφη επίθεση προς συνάδελφο διαιτητή η οποία, να τονιστεί, προστίθεται στη μακρά λίστα των επιθέσεων προς διαιτητές που έχουν συμβεί απ’ την αρχή της σεζόν.
Φτάνει!
Η ευθύνη βαραίνει τους ώμους όλων όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο και συμμετέχουν, με τον οποιοδήποτε τρόπο, σε αυτό.
Η άμεση και παραδειγματική τιμωρία είναι το πρώτο βήμα που επιβάλλεται να γίνει, ώστε η βία να αποτελέσει σύντομα παρελθόν απ’ το ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr