Εύβοια – Αλιβέρι: 1η Μαθητική Διασχολική Ποδηλατοβόλτα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύβοια – Αλιβέρι: 1η Μαθητική Διασχολική Ποδηλατοβόλτα

Την Κυριακή 29 Μαΐου στον Κάμπο Αλιβερίου
Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων των 1ου, 2ου & 3ου Δημοτικών Σχολείων Αλιβερίου σε συνεργασία με τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου και την υποστήριξη τουΠοδηλατικού Ομίλου Καρυστίας «Άνεμος», διοργανώνουνστην 1η Μαθητική Διασχολική Ποδηλατοβόλτα, την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 στις 10.00 πμ. Η διαδρομή που έχει σχεδιαστεί είναι στον παραλιακό δρόμο του Αλιβερίου, με αφετηρία και τερματισμό την παραλία “Ρίφι” (κατευθυνόμενοι από Κάραβο, μετά την “Παναγίτσα” αριστερά, στην αρχή του πλατώματος με τους ευκαλύπτους) και ενδιάμεσο σταθμό ανασυγκρότησης την παραλία “Ποντικού”.

Η συμμετοχή και η διεξαγωγή είναι μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα.
Δεν είναι αγώνας, αλλά βόλτα!

Ενημερωτικά στοιχεία

Για την ασφαλή διεξαγωγή της ποδηλατοβόλτας, στην οποία θα συμμετέχουν ενήλικοι και μαθητές, έχει προβλεφθεί ο αποκλεισμός της οδικής πρόσβασης στον παραλιακό δρόμο από το γεφυράκι στο “Ρίφι” (στο ύψος της εκβολής του βιολογικού καθαρισμού) έως και τη διασταύρωση με την εθνική οδό στην περιοχή “Ποντικού” από τις 10:00πμ έως τις 12:00μμ. Επίσης, θα υπάρχουν εμπόδια στους κάθετους δρόμους  και εθελοντές.

Υπενθυμίζουμε πως απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι η χρήση προστατευτικού κράνους.

Η υποβολή της αίτησης είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην ποδηλατοβόλτα, χωρίς ωστόσο να είναι δεσμευτική για τη συμμετοχή σε αυτήν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr