Εύβοια – Μπάσκετ: Καταδίκη του Σύλλα για τα επεισόδια με την Κάρυστο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύβοια – Μπάσκετ: Καταδίκη του Σύλλα για τα επεισόδια με την Κάρυστο

Ανακοίνωση του Σύλλα σχετικά με τον αγώνα του με το ΑΕ Καρύστου, ο οποίος διακόπηκε:

Το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΑ ΑΙΔΗΨΟΥ καταδικάζει τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγωνιστικό χωρό.

Παρότι έχουν περάσει αρκετές μέρες, δεν έχουμε προβεί μέχει και σήμερα σε ανακοινώσεις διότι βρισκόμαστε εν μέσω διεργασιών που αφορούν την λειτουργία του Σωματείου.

Μέλημα μας είναι η συνοχή και καλή λειτουργία της ομάδας μας. Σας ενημερώνουμε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προβούμε σε εκτενείς ανακοινώσεις’.

Άγριο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ της Εύβοιας – Έδειραν τους παίχτες

Ένα απίστευτο παραστατικό έλαβε χώρα στην Εύβοια, όταν σε τοπικό αγώνα μπάσκετ, φίλαθλοι μπήκαν στο γήπεδο και άρχισαν να χτυπούν τους παίχτες.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν στον αγώνα Σύλλας-Α.Ε.  Καρύστου για τα playoffs της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, το Σάββατο 11 Μάϊου στην  Αιδηψό, όταν  ο διαιτητής έδωσε τεχνική ποινή στον Φύκα των γηπεδούχων.

Αρχικά υπήρξε ένταση ανάμεσα στους δύο παίχτες όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο και στη συνέχεια το παρκέ μετατράπηκε σε Ρινγκ, με άτομα από τον πάγκο αλλά και φιλάθλους να εισβάλουν στο γήπεδο και να χτυπούν τους παίχτες.

Την ώρα που ξεκίνησαν τα επεισόδια σκορ στο 61-68 υπέρ των φιλοξενούμενων. Το φύλλο αγώνος που συνέταξαν οι διαιτητές Χαϊνά-Σπυρόπουλος είναι επιβαρυντικό για τους γηπεδούχους. Την μετάδοση του αγώνα έκανε το eviachannel.

Η ομάδα της  Καρύστου αποχώρησε από το γήπεδο για το λιμάνι της  Αιδηψού με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr