ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύβοια: Έπαιξαν μπάλα στη μνήμη του Τάσου και του Λεωνίδα (pics)

Φιλικός αγώνας στη μνήμα του Επίτιμου Πρόεδρου Λεωνίδα Βογιατζή καθώς και στη μνήμη του πρώην μέλους του διοικητικού συμβουλίου του Α.Ο. Άρη Αγίου Ιωάννη
Εύβοια: Έπαιξαν μπάλα στη μνήμη του Τάσου και του Λεωνίδα (pics)

Φιλικός αγώνας στη μνήμα του Επίτιμου Πρόεδρου Λεωνίδα Βογιατζή καθώς και στη μνήμη του πρώην μέλους του διοικητικού συμβουλίου του Α.Ο. Άρη Αγίου Ιωάννη Αναστάσιου Ποδαρα διεξήχθη σήμερα  Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου από τον Άρη Αγίου Ιωάννη.

 

Ο 45χρονος  Λεωνίδας Βογιατζής βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του στον Άγιο Ιωάννη, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο δωμάτιό του.

Ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα και η μετακίνηση του γινόταν με ανυψωτικό μηχάνημα, εξού και δεν κατάφερε να φύγει άμεσα προκειμένου να γλιτώσει από τις φλόγες που τύλιξαν τον χώρο.

«Μετά από απουσία 2 χρόνων, λόγο covid, έγινε το καθιερωμένο παιχνίδι μεταξύ των παλαιμάχων παικτών της ομάδας μας και της εν ενεργεία ομάδας.
Για την ιστορία το σκορ 5-5.
Το σημερινό παιχνίδι αφιερώθηκε στον Τάσσο Ποδαρα και στον Λεωνίδα Βογιατζή», έγραψε στο facebook η διοίκηση της ομάδας του Άρη Αγίου Ιωάννη.

Εικόνες

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ