ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύβοια: Η Enel Green Power έβαλε σε… πρόγραμμα μικρούς και με μεγάλους- Aνάρπαστες οι αθλοπαιδιές στην Κάρυστο

Η Enel Green Power το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρυστίας «Άνεμος» υπό την Αιγίδα του Δήμου στην Εύβοια, διοργάνωσε αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά στην Πλατεία Αμαλίας.
Εύβοια: Η Enel Green Power έβαλε σε… πρόγραμμα μικρούς και με μεγάλους- Aνάρπαστες οι αθλοπαιδιές στην Κάρυστο

Η Enel Green Power σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρυστίας «Άνεμος» υπό την Αιγίδα του Δήμου Καρύστου Eυβοίας, διοργάνωσε παιδικές αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Αθήνα, 15 Σεπτεμβρίου, 2022 – Η Enel Green Power, παγκόσμια ηγέτιδα στον κλάδο παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ, παραμένει αφοσιωμένη στο όραμά της το οποίο βασίζεται στη δημιουργία σχέσεων αμοιβαίας αξίας (Creating Shared Value – CSV) με τις τοπικές κοινωνίες στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται.

Στο πλαίσιο αυτό, η Enel Green Power το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρυστίας «Άνεμος» υπό την Αιγίδα του Δήμου, διοργάνωσε αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά στην Πλατεία Αμαλίας. Δεκάδες παιδιά έλαβαν μέρος σε παιχνίδια όπως ποδηλατικοί αγώνες με εμπόδια, πέταγμα κρίκων, τσουβαλοδρομίες, διαγωνισμός μινι μπάσκετ, διελκυστίνδα κ.α. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν έλαβαν δώρα από την Enel Green Power καθώς και αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.

Παράλληλα, τα παιδιά και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την αξία των ΑΠΕ στην καθημερινότητά τους, μέσω εντύπου υλικού της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ), μέλος της οποίας είναι η Enel Green Power. Τα έντυπα της «Μαθαίνω για την αιολική Ενέργεια» και «Φύσα Αεράκι Φύσα με» μέσα από μια σειρά θεματικών δραστηριοτήτων και δημιουργικών ασκήσεων με σχήματα, πολύχρωμες εικόνες, κρυπτόλεξα, ζωγραφιές και χειροτεχνίες, ενθαρρύνει τα μικρά παιδιά να παίξουν και να μάθουν περισσότερα για την αιολική ενέργεια και τον καθοριστικό ρόλο των ΑΠΕ.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η σχέση της Enel Green Power με τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρυστίας «Άνεμος» είναι πολυετής καθώς έχε υποστηρίξει για τρεις συνεχόμενες χρονιές τον ποδηλατικό αγώνα που διοργανώνει ο όμιλος.

Οι πρωτοβουλίες CSV της Enel Green Power εναρμονίζονται πλήρως με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε. Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στον Στόχο 3: Καλή Υγεία και Ευημερία.

Η Enel Green Power αποδεικνύει καθημερινά τη δέσμευσή της σε ένα μοντέλο βιωσιμότητας που στηρίζεται στη δημιουργία σχέσεων αμοιβαίας αξίας, προωθώντας πρωτοβουλίες και δράσεις προς όφελος των κατοίκων και του οικοσυστήματος των περιοχών που δραστηριοποιείται. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζει τη βιώσιμη ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, η οποία βασίζεται στην καλλιέργεια μιας σχέσης εμπιστοσύνης και στην ανάπτυξη ενός ειλικρινούς διαλόγου με τους κατοίκους των περιοχών αυτών.

Η Enel Green Power, είναι η εταιρεία του ομίλου Enel, που εστιάζει στην ανάπτυξη και λειτουργία των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας παγκοσμίως, με παρουσία στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία, την Αφρική και την Ωκεανία. Η Enel Green Power είναι παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της πράσινης ενέργειας, με εγκατεστημένη ισχύ 54GW με ένα μείγμα παραγωγής από αιολική, ηλιακή, γεωθερμική και υδροηλεκτρική ενέργεια, και είναι πρωτοπόρος στην ενσωμάτωση καινοτόμων τεχνολογιών σε ανανεώσιμα έργα παραγωγής ενέργειας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ