ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύβοια – Κύμη: Πυρετώδης προετοιμασίες για την 19η Ανάβαση από τον αντιδήμαρχο και τον αλυτάρχη Αναβάσεων

Πυρετώδης είναι οι προετοιμασίες τον αντιδήμαρχο Κύμης, Αλέξανδρου Θεοδώρου για την Ανάβαση της Κύμης
Εύβοια – Κύμη: Πυρετώδης προετοιμασίες για την 19η Ανάβαση από τον αντιδήμαρχο και τον αλυτάρχη Αναβάσεων

Πυρετώδης είναι οι προετοιμασίες από τον αντιδήμαρχο Κύμης Αλέξανδρου Θεοδώρου, για την Ανάβαση της Κύμης που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

΄΄Με τον έμπειρο αλυτάρχη αναβάσεων Χιωτίδη Δημήτρη ετοιμάζουμε την διαδρομή! Κάποιοι μας ζήτησαν να τοποθετήσουμε αχυρόμπαλες ως μέτρο ασφαλείας! Εμείς προχωρήσαμε κάποιες δεκαετίες παρακάτω και τοποθετούμε Big Bag΄΄, αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Θεοδώρου.

Πρόκειται για μία διοργάνωση που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και κάθε χρόνο στέφεται με απόλυτη επιτυχία!

Με 87 συμμετοχές η 19η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος”

Υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

Στο πανέμορφο λιμάνι της κεντρικής Εύβοιας και συγκεκριμένα στη φιλόξενη περιοχή της Κύμης στις 29 και 30 Μαΐου 2021 θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Ιστορικών Αυτοκινήτων, επίσης ο θεσμός Σ.Ο.Α.Α. Ενιαίο θα κάνει πρεμιέρα στον συγκεκριμένο αγώνα. Οι 87 “μονομάχοι”, εκτός από το χρονόμετρο θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τις 52 απαιτητικές στροφές της διαδρομής στον στόχο προς την κατάκτηση της νίκης!

Στο αγωνιστικό μέρος, την μερίδα του λέοντος των συμμετοχών συγκεντρώνει η Formula Saloon, με 23 συμμετοχές αυξάνοντας το θέαμα και τον συναγωνισμό κατακόρυφα. Στην ομάδα Ε, οι 20 συμμετέχοντες αναμένεται να μας χαρίσουν σπουδαίες μονομαχίες και μοναδικά περάσματα. Η ομάδα Ν, συγκεντρώνει 18 αγωνιζόμενους οι οποίοι έχουν ως στόχο να κινηθούν όσο το δυνατόν ταχύτερα στην απαιτητική διαδρομή. Η ομάδα Α, με 13 συμμετοχές για ακόμη μια φορά θα μας χαρίσει σπουδαίες επιδόσεις και μοναδικές συγκινήσεις. Στα Ιστορικά Αυτοκίνητα, οι 11 συμμετοχές θα μας μεταφέρουν μνήμες από παλαιότερες σπουδαίες εποχές των Ελληνικών Αγώνων που μας έχουν λείψει! Τις συμμετοχές θα συμπληρώσουν οι δύο μόλις συμμετοχές του θεσμού Σ.Ο.Α.Α. Ενιαίο.

Όπως πάντα, έτσι και φέτος η 19η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, ο οποίος στηρίζει με κάθε τρόπο τη διοργάνωση του αγώνα όλα αυτά τα χρόνια.

Η 19η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» θα διεξαχθεί με βάση τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και με βάση το εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε), όσον αφορά στους αγώνες Αναβάσεων. Όπως προβλέπεται από τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που ισχύουν αυτή τη στιγμή, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6908 805 068 και στο email: [email protected]

Γραφείο Τύπου Start Line

Γιάννης Τσινάβος

Τηλ. επικοινωνίας: 6949135362 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ