Εύβοια: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 8ος αγώνας κολύμβησης αντοχής 2000 μέτρων από τον ΝΟΔ Ωρεών
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύβοια: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 8ος αγώνας κολύμβησης αντοχής 2000 μέτρων από τον ΝΟΔ Ωρεών

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με την στήριξη του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού και με την αρωγή του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Ωρεών και του Εμπορικού Συλλόγου Ωρεών στην Εύβοια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος (για 8η συνεχή χρονιά) από τον «Ναυτικό Όμιλο Διαύλου Ωρεών» ο 8ος αγώνας κολύμβησης 2000 μέτρων από το Νέο Πύργο στους Ωρεούς Eυβοίας.

Ένας αγώνας που μετά από 8 χρόνια έχει γίνει πλέον θεσμός και προσελκύει κολυμβητές από όλη την Ελλάδα.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με την στήριξη του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού και με την αρωγή του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Ωρεών και του Εμπορικού Συλλόγου Ωρεών.

Στον αγώνα πήραν μέρος 32 άνδρες και γυναίκες, με δύο κολυμβητές να συμμετέχουν εκτός συναγωνισμού, ενώ τερμάτισαν επιτυχώς όλοι.

Ο πρώτος κολυμβητής ήταν ο Χριστοδούλου Δημήτρης που τερμάτισε με χρόνο ρεκόρ για τον ΝΟΔΩ σε 27΄ και 41΄΄, δεύτερος ο Νεοκλής Στράντζαλης με χρόνο 29΄ και 15΄΄, ενώ τρίτος ο αθλητής του ΝΟΔΩ Ανδρέας Φιρφιλιώνης με χρόνο 29΄ και 58΄΄.

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η αθλήτρια του ΝΟΔΩ Γκανόγιαννη Αρετή με χρόνο 38΄και 06΄΄, δεύτερη η Χύμου – Κούτσικου Μαρία με χρόνο 38΄ και 55΄΄, ενώ τρίτη η Φραγγελάκη Ελένη με 42΄και 38΄΄.

Για την ιστορία να προσθέσουμε πως ο τελευταίος τερματισμός πραγματοποιήθηκε σε χρόνο 1 ώρα, 4 λεπτά και 42 δεύτερα.

Τις απονομές στους πρωτεύσαντες έκαναν ο Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς, ο Λιμενάρχης Αιδηψού Πλωτάρχης Σωτήρης Δανίκας, ο Πρόεδρος του ΝΟΔΩ Κώστας Μπάμης και ο Πρόεδρος Ωρεών Νίκος Μαυρούτσικος.

Το ραντεβού δόθηκε για του χρόνου, στη συνέχιση αυτού του παραγωγικού θεσμού.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr