Εύβοια: Νέο γήπεδο 5χ5 παίρνει σάρκα και οστά – Δείτε σε ποια περιοχή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύβοια: Νέο γήπεδο 5χ5 παίρνει σάρκα και οστά – Δείτε σε ποια περιοχή

Νέος αθλητικός χώρος έρχεται στην Εύβοια

Εντός των επόμενων ημερών ξεκινά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr η κατασκευή του νέου γηπέδου 5Χ5 στην παραλία Αγίων Αποστόλων στην Κοινότητα Αγίων Αποστόλων Πετριών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το έργο χρηματοδοτεί ο δήμος Κύμης-Αλιβερίου, ενώ το γήπεδο θα ανεγερθεί στην περιοχή Φανάρι Πούντα.

Η κοινότητα Πετριών αλλάζει

Εκτός όμως από τους αθλητικούς χώρους, στην κοινότητα Πετριών μεγάλη έμφαση πρόκειται να δοθεί και στους δρόμους.
Το οδικό δίκτυο μίας περιοχής είναι το Α και το Ω για τους οδηγούς καθώς ένας κακός δρόμος μπορεί να προκαλέσει από ζημιά στα λάστιχα του οχήματος μέχρι σοβαρό ατύχημα και τραυματισμό οδηγού, επιβατών ή πεζών.

Αυτοκίνητα αλλά και δίκυκλα χρειάζεται να δείχνουν μεγάλη προσοχή στους δρόμους, καθώς στην Εύβοια οι λακκούβες είναι αμέτρητες και ειδικά σε κάτι μέρες σαν την σημερινή με έντονη κακοκαιρία και βροχές, ο κίνδυνος είναι ακόμα μεγαλύτερος από τα συσσωρευμένα νερά μέσα στις λακκούβες που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά ατυχήματα και να κινδυνεύσουν ακόμα και ζωές.

Οι κάτοικοι επανειλημμένα έχουν ζητήσει από τους αρμόδιους να μεριμνήσουν για το σοβαρό ζήτημα με το οδικό δίκτυο της Εύβοιας, χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα ωστόσο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr, η πρόεδρος της Κοινότητας Μαρία Τσακού πρόκειται να διαθέσει 105.000 ευρώ για ασφαλτοστρώσεις σε όλη την κοινότητα, προκειμένου να βελτιωθεί το οδικό δίκτυο της περιοχής και να μειωθεί όσο γίνεται ο κίνδυνος που διατρέχουν οδηγοί και πεζοί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του evima, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστεί εργολάβος ο οποίος θα αναλάβει το έργο, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η υλοποίησή του σε όλους τους δρόμους της κοινότητας Πετριών

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr