Εύβοια: Σε εξέλιξη το φεστιβάλ αναρρίχησης στα Μανίκια (pics)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύβοια: Σε εξέλιξη το φεστιβάλ αναρρίχησης στα Μανίκια (pics)

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι τις 15/5 και μπορούν να παρευρεθούν ακόμα και όσοι δεν κάνουν αναρρίχηση

Στα Μανίκια, στον χώρο που φιλοξενείται το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Αναρρίχησης, το οποίο διοργανώνεται από την εταιρεία Petzl, υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, βρέθηκαν σήμερα ο δήμαρχος, Θ. Μπουραντάς , οι αντιδήμαρχοι, Ν. Μπαράκος, Κ. Δημάς και Α. Θεοδώρου και ο Πρόεδρος της κοινότητας Μανικίων Κ. Σεφερλής.

Οι διοργανωτές τους ξενάγησαν στον χώρο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, που μετά από προσπάθεια πολλών ετών, σε συνεργασία με Γάλλους αναρριχητές, άνοιξε σήμερα τις πύλες του για να υποδεχτεί τους αναρριχητές από όλο τον κόσμο που έχουν έρθει στα Μανίκια.

Ο Δήμαρχος Θ. Μπουραντάς, οι αντιδήμαρχοι και οι διοργανωτές της petzl ανέφεραν πως αυτή είναι η αρχή μιας συνεργασίας που θα συνεχιστεί και θα αναπτυχτεί προς όφελος της περιοχής .

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι τις 15/5 και μπορούν να παρευρεθούν ακόμα και όσοι δεν κάνουν αναρρίχηση, αφού μετά τις 6 μ.μ. θα πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο.


Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί επίσης ένα μεγάλο πάρτι, στην βάση των εκδηλώσεων, που βρίσκεται πάνω από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr