ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύβοια: Σήμερα ο 1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου – Στην πολύπαθη Λίμνη

Σήμερα ο 1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου, στη Λίμνη Ευβοίας.
Εύβοια: Σήμερα ο 1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου – Στην πολύπαθη Λίμνη

Την πολύπαθη Βόρεια Εύβοια η οποία δέχθηκε μεγάλο πλήγμα τον περασμένο Αύγουστο όταν οι καταστροφικές πυρκαγιές σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμα τους θέλει να ενισχύσει ο Πανευβοϊκός Σύλλογος «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ».

Σήμερα Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, ο «ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ.Αννας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα πραγματοποιήσει τον 1ο Λαϊκό Αγώνα δρόμου 8 χιλιομέτρων στη Λίμνη Ευβοίας.

Ο ηθοποιός Αναστάσης Κολοβός, ο οποίος κατάγεται από την Εύβοια, μέσω του σποτ για τον 1ο Λαϊκό Αγώνα ζητά την συμμετοχή όλων καθώς πρόκειται για έναν ιερό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την στήριξη της δοκιμαζόμενης περιοχής.

«Γεια σε όλους, είμαι ο Αναστάσης Κολοβός και κατάγομαι από την Εύβοια. Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου του 2021 στη Λίμνη Ευβοίας σας προσκαλώ όλους να τρέξουμε για καλό σκοπό. Ο Πανευβοικός Σύλλογος κακοποιημένης γυναίκας και παιδιού “Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ” διοργανώνει τον 1ο λαϊκό αγώνα δρόμου. Η διαδρομή θα είναι 8 χλμ. Η συμμετοχή σου είναι πάρα πολύ σημαντική. Ας δώσουμε όλοι ελπίδα και ζωή στην πολύπαθη Βόρεια Εύβοια. Εγώ θα είμαι εκεί. Εσύ;» αναρωτιέται ο Αναστάσης Κολοβός.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ