Εύβοια: Συγκίνηση και υπερηφάνεια σε αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό – Ποιοι παρευρέθηκαν (pics)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύβοια: Συγκίνηση και υπερηφάνεια σε αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό – Ποιοι παρευρέθηκαν (pics)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας στο Αλιβέρι ανάμεσα στον Α. Ο. Αστέρα και την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17, Ιανουαρίου ο φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Αθλητικού Ομίλου Αστέρα Αλιβερίου και της εθνικής ομάδας ενόπλων δυνάμεων.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας πραγματοποιήθηκε για οικογένεια από το Αλιβέρι που έχει άμεση ανάγκη και το παρόν έδωσαν άπαντες κατακλύζοντας το κλειστό γυμναστήριο Αλιβερίου.

Σύσσωμη ήταν η ηγεσία του Δήμου Κύμης Αλιβερίου με τον δήμαρχο Νίκο Μπαράκο να χειροκρότα από τις κερκίδες μαζί με τους αντιδημάρχους, Σοφία Κόλλια βότση, Βασίλη Φαληρέα, Γιώργος Στρουμπούλη, Παναγιώτη Δήμου, Κώστα Δημά, Νίκο Μαστροκώστα και τον πρόεδρο της Κοινότητας Προκόπη Αλέξη.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης ο διοικητής της Σχολής Πεζικού, ο αστυνομικός διευθυντής Εύβοιας, Θανάσης Γερογιάκομος, εκπρόσωποι του λιμεναρχείου και της πυροσβεστικής Αλιβερίου, πρώην πρόεδροι του Α.Ο. Αστέρα Αλιβερίου και εκπρόσωποι από αθλητικά σωματεία της περιοχής.
Πριν την έναρξη του αγώνα ο σύλλογος γυναικών Αλιβερίου παρουσίασε τα όμορφα χορευτικά του στο κλειστό γυμναστήριο, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα ο Αλιβεριώτης τραγουδιστής Θάνος Τζάνης βρέθηκε στον τόπο του και τραγούδησε για φιλανθρωπικό σκοπό και εκείνος.

Επίσης τον αγώνα στήριξε η ομάδα διάσωσης Εύβοιας sar 312 αλλά και το Ράδιο Αλιβέρι 1.

Στο τέλος του αγώνα έγιναν απονομές και στα δύο αθλητικά σωματεία.

Εικόνες του evima.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr