ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Β. Εύβοια: Ο Σάκης Κατσούλης στέκεται ξανά στο πλευρό των πυρόπληκτων – Διοργανώνει φιλικό με παλαίμαχους διεθνείς

Ο Σάκης Κατσούλης στέκεται, έμπρακτα, για ακόμα μία φορά στο πλευρό των πυρόπληκτων της Βόρειας Εύβοιας
Β. Εύβοια: Ο Σάκης Κατσούλης στέκεται ξανά στο πλευρό των πυρόπληκτων – Διοργανώνει φιλικό με παλαίμαχους διεθνείς

Με πρωτοβουλία του Ευβοιώτη Σάκη Κατσούλη διοργανώνεται τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου (17:00) ποδοσφαιρικός αγώνας στην Εύβοια για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο ποδοσφαιριστής από την πρώτη στιγμή, με μία σειρά πρωτοβουλιών, στάθηκε δίπλα στους συντοπίτες του που δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη Βόρεια Εύβοια τον Αύγουστο.

Συγκεκριμένα, παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές (φίλοι Σάκη Κατσούλη) και ο Α.Ο Ν. Αρτάκης θα αγωνιστούν στο γήπεδο της Ν. Αρτάκης και τα έσοδα θα διατεθούν για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας.

Στο κάλεσμά του, πολλοί διεθνείς ποδοσφαιριστές της «χρυσής γενιάς» του 2004 και όχι μόνο δέχθηκαν με μεγάλη χαρά να συμμετάσχουν στο σημαντικό αυτό γεγονός με σκοπό να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό χαρακτήρα του αγώνα.

Το «παρών» θα δώσουν οι: Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Μπασινάς, Σωτήρης Κυργιάκος, Νίκος Λυμπερόπουλος, Κώστας Χαλκιάς, Μιχάλης Καψής και Θανάσης Κωστούλας, Παντελής Καφές, Τραϊανός Δέλλας, Μπρούνο Τσιρίλο, Παντελής Καφές

Η ΕΠΣ Έυβοιας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, όπως και ο Α.Ο Ν. Αρτάκης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Δευτέρα τους φίλους του Σάκη Κατσούλη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ