Η Εύβοια συνεχίζει τον αγώνα της για τον μικρό Γιάννη – Νέος φιλανθρωπικός αγώνας τη Δευτέρα 01/11
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Εύβοια συνεχίζει τον αγώνα της για τον μικρό Γιάννη – Νέος φιλανθρωπικός αγώνας τη Δευτέρα 01/11

Φιλανθρωπικός αγώνας τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, για τον μικρό Γιάννη.

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου “η Πίστη” και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας,  τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Αρτάκης, θα διεξαχθεί φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Παλαίμαχων Νέας Αρτάκης και Παλαίμαχων Λεβαδειακού.

Ο Σύλλογος Πίστη σε συνεργασία με την Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας,  τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Αρτάκης, διοργανώνουν φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Παλαίμαχων Νέας Αρτάκης και Παλαίμαχων Λεβαδειακού, για τη στήριξη του Γιάννη Κανάκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο μικρός Γιάννης, χρειάζεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης και να λάβει την κατάλληλη φροντίδα προκειμένου να τα καταφέρει να σταθεί πάλι στα πόδια του και να επιστρέψει στην κανονική του ζωή.

Τον Μάιο του 2021 υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο, νοσηλεύθηκε για δύο μήνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» και στη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου, εξαιτίας της βαριάς νευρολογικής εικόνας του.

Η στήριξη όλων μας είναι σημαντική, καθώς οι γονείς του αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα λόγω της περιπέτειας του παιδιού και το κόστος νοσηλείας σε ένα τέτοιο κέντρο είναι δυσβάσταχτο. Τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν στην οικογένεια του Γιάννη προκειμένου να μπορέσει να λάβει την θεραπεία που χρειάζεται για να συνεχίσει μια κανονική ζωή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr