Εικόνες εγκατάλειψης στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών καταγγέλει η Τζοβάννα Γκόγκου

Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων εξαπολύει νέα επίθεση στην ηγεσία του Δήμου αυτή τη φορά για το Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.

Δείτε τι αναφέρει:

Τζοβάννα Γκόγκου:Εικόνες εγκατάλειψης και ντροπής για το Δημοτικό στάδιο Ψαχνών.

Μετά από 6 χρόνια της θητείας του Δημάρχου κ.Ψαθα και της προέδρου της Δηκαδιμε κας.Τζεράνη-Μύταλα δεν κατάφεραν να προσφέρουν στους Δημότες μας ένα ασφαλές,καθαρό,λειτουργικό και σύγχρονο στάδιο.
Αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι και το μοναδικό στάδιο που ανήκει στην ΔΗΚΑΔΙΜΕ ,αυτό και μόνο δείχνει πλήρη ανικανότητα .
Ψηφίσαμε την επιπλέον χορήγηση χρημάτων στην ΔΗΚΑΔΙΜΕ με τον όρο να προσφέρει στον αθλητισμό για τους δημότες και για την ιστορική ομάδα των Ψαχνών, τον Ηρακλή .
Ψηφίσαμε την πρόσληψη υπαλλήλου για τις ανάγκες του σταδίου.
Ο υπάλληλος μας πληροφόρησαν ότι χρησιμοποιείται κατόπιν εντολών εκτος σταδίου, για άλλες εργασίες και σε άλλους χώρους ,και το στάδιο απ’ ότι βλέπετε εχει τριτοκοσμική εικόνα.
Βέβαια την ανικανότητα διαχείρισης εκ μέρους του νομικού προσώπου, προστατεύει ο Δήμαρχος ο οποίος μας είπε ότι όσο υπάρχει εκείνος θα υπάρχει και η ΔΗΚΑΔΙΜΕ.
Εμείς λοιπόν καταγγέλλουμε ως μείζων Αντιπολίτευση την αδιαφορία ολόκληρων 6 χρόνων και διεκδικούμε για τους δημότες μας και την ποδοσφαιρική ομάδα, λύσεις ,έργα και ανθρώπινες συνθήκες άμεσα και έγκαιρα.
Μην ξεχάσουμε αν αρχίσουν οι επιδιορθώσεις να στείλουμε και ένα ευχαριστήριο στον Δήμαρχο …..που είναι της μόδας!!!!!