Κίνδυνος για διακοπή αγώνων μπάσκετ το Σαββατοκύριακο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κίνδυνος για διακοπή αγώνων μπάσκετ το Σαββατοκύριακο!

Στον αέρα βρίσκονται διεξαγωγή των αγώνων μπάσκετ στην Ελλάδα το προσεχές Σαββατοκύριακο λόγω της απόφασης των κριτών να απέχουν από τις αναμετρήσεις.

Υπάρχει περίπτωση, το προσεχές Σαββατοκύριακο να μην υπάρξουν αγώνες μπάσκετ σ’ όλες τις κατηγορίες! Κι αυτό γιατί υπάρχει αντιπαράθεση του συνδέσμου κριτών (άνθρωποι της γραμματείας) με τον Λευτέρη Αυγενάκη και την ΓΓΑ εξαιτίας μίας τελευταίας απόφασης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν αναγνωρίζει τους συνδέσμους των κριτών ως αθλητικούς φορείς. Έτσι, έχει φέρει την οργή των κριτών, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι από το 2000 οι περισσότεροι σύνδεσμοι έχουν λάβει αθλητική αναγνώριση.

Από την στιγμή όμως που ο Λευτέρης Αυγενάκης συνεχίζει να μην τους αναγνωρίζει, τότε οι ίδιοι σκοπεύουν να μην συμμετάσχουν σε αγώνες μπάσκετ το Σαββατοκύριακο (10-11 Δεκεμβρίου) αφού δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε αθλητικές δράσεις.

Χωρίς τους κριτές είναι αδύνατον να διεξαχθούν αγώνες μπάσκετ, καθώς η γραμματεία είναι απαραίτητη για κάθε παιχνίδι. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια συμφωνία μεταξύ τους, τότε θα μπει λουκέτο σε όλες τις κατηγορίες λόγω αδυναμίας τέλεσης των αγώνων.

Πηγή – ebasket

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr