ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορονοϊός: Θετικός παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Ερμή Σχηματαρίου

Κορονοϊός: Θετικός παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Ερμή Σχηματαρίου
Θετικός στον κορονοιό βρέθηκε αθλητής της ομάδας μπάσκετ του Ερμή Σχηματαρίου. Ο αθλητής παρουσίασε κάποια συμπτώματα τις τελευταίες μέρες και υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Αμέσως τέθηκε σε καραντίνα ο ίδιος και οι συμπαίχτες του οι οποίοι με την σειρά τους έκαναν το τεστ. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Ως αποτέλεσμα […]

Θετικός στον κορονοιό βρέθηκε αθλητής της ομάδας μπάσκετ του Ερμή Σχηματαρίου.

Ο αθλητής παρουσίασε κάποια συμπτώματα τις τελευταίες μέρες και υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Αμέσως τέθηκε σε καραντίνα ο ίδιος και οι συμπαίχτες του οι οποίοι με την σειρά τους έκαναν το τεστ. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω αναβλήθηκε ο αγώνας της Κυριακής (25/10) με τον Έσπερο Λαμίας για τον 3ο όμιλο της Β Εθνικής και μετατέθηκε στις 11/11.

Όσον αφορά τα μέτρα πρόληψης η δημοτική αρχή προχώρησε άμεσα στην απολύμανση του γηπέδου

H ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης:

Λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid 19 στο σωματείο Ερμής Σχηματαρίου, ο αγώνας ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ- ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (3ος Όμιλος) της 25/10/2010 αναβάλλεται και θα διεξαχθεί στις 11/11/2020 και ώρα 17.00 στο ΚΓ Σχηματαρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr