ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ναυτικός Όμιλος Λίμνης: Κατέκτησε τρία χρυσά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε- Καγιάκ

Πήρε χάλκινο μετάλλιο στο Κ2 200μ. παίδων αρχαρίων με τους Ιωάννου Αλέξανδρο και Ανδριόλα Ιωάννη.
Ναυτικός Όμιλος Λίμνης: Κατέκτησε τρία χρυσά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε- Καγιάκ

Ο Ναυτικός Όμιλος Λίμνης συμμετείχε στο 26ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης Κάνοε-Καγιάκ με είκοσι αθλητές και αθλήτριες, που έγινε στο Σχινιά. Πήρε τρία χρυσά στο Κ4 500μ. παγκορασίδων με τις: Δημουλάκη Κλειώ,Ζησιμάκη Ραφαέλα,Ματσούκα Γεωργία και Μούργκου Ιωάννα, στο Κ4 1000μ. παμπαίδων με τους Φλώκο Δαυίδ,Χαλικόπουλο Γιώργο,Αρβανίτη Ορέστη και Ζώτο Ιωάννη, στο Κ4 1000μ. παίδων αρχαρίων με τους Ανδριόλα Ιωάννη,Γκρόσσου Νίκο,Κισκούκη Αντώνη και Ευστρατουδάκη Βασίλη.

 

Πήρε χάλκινο μετάλλιο στο Κ2 200μ. παίδων αρχαρίων με τους Ιωάννου Αλέξανδρο και Ανδριόλα Ιωάννη. Από τους είκοσι αθλητές, αξίζει να σημειωθεί ότι, οι επτά συμμετείχαν για πρώτη φορά στο πανελλήνιο και κατόρθωσαν να μπούν όλοι στον τελικό των αθλημάτων που συμμετείχαν. Κάποιοι από αυτούς έχασαν την τρίτη θέση για δέκατα δευτερολέπτου, όπως οι Βουσουρέλης Γιώργος και Παππάς Σταύρος στο Κ2 200μ., οι Καρφάκης Κων/νος και Καρφάκη Ελένη. Ο Παππάς Παναγιώτης ήταν ο μικρότερος αθλητής ηλικιακά, που συμμετείχε στους αγώνες. Ακόμα, στους αγώνες πήραν μερος ο αθλητής Καρφάκης Πάρης και Σταμούλου Κων/να που κατάφεραν και μπήκαν τελικό!!

Ο Ναυτικός όμιλος ευχαριστεί και συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες που πήραν μέρος στους πανελλήνιους αγώνες, τον προπονητή και τους γονείς, αυτούς τους αφανής ήρωες, που χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους πολύ λιγότερα πράγματα θα είχαν γίνει!! Ευχόμαστε σε όλους καλο μήνα, καλή ξεκούραση και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ