ΝΟ Αλιβερίου: Εξαιρετική διοργάνωση αγώνων κολύμβησης στην μνήμη του Κώστα Καραμουσουλάκη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΟ Αλιβερίου: Εξαιρετική διοργάνωση αγώνων κολύμβησης στην μνήμη του Κώστα Καραμουσουλάκη

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο (20-21/4) στο Δημοτικό κολυμβητήριο Χαλκίδας με την επωνυμία "ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΟΥΣΟΥΛΑΚΗΣ", που αποτέλεσε συνδιοργάνωση των τριών κολυμβητικών σωματείων της Χαλκίδας (Ν.Ο.Χ, Ευβοϊκός ΓΑΣ, Α.Κ.Ο.Χ.), υπό την αιγίδα της ΚΟΕ.

Μία εξαιρετική διοργάνωση κολυμβητικών αγώνων για αγωνιστικές και προαγωνιστικές κατηγορίες, λαμβάνοντας μέρος περισσότεροι από 500 αθλητές/τριες απ’ όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο (20-21/4) στο Δημοτικό κολυμβητήριο Χαλκίδας με την επωνυμία “ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΟΥΣΟΥΛΑΚΗΣ”, που αποτέλεσε συνδιοργάνωση των τριών κολυμβητικών σωματείων της Χαλκίδας (Ν.Ο.Χ, Ευβοϊκός ΓΑΣ, Α.Κ.Ο.Χ.), υπό την αιγίδα της ΚΟΕ.

Οι 2οι διασυλλογικοί αγώνες κολύμβησης είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του Κώστα Καραμουσουλάκη, ενός σπουδαίου εργάτη του αθλητισμού και του υγρού στίβου, ο οποίος υπήρξε παράγοντας με ευρυμάθεια, πείρα, όραμα και προσωπικότητα, ενώ αποτελούσε πάντα πολύτιμος συνεργάτης της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο. Ο Κώστας Καραμουσουλάκης «έφυγε» από τη ζωή τον Ιούλιο του 2020 αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό σε όλους όσοι τον έζησαν.

Ο ΝΟ Αλιβερίου τίμησε τους εν λόγω κολυμβητικούς αγώνες, αφενός, με την συμμετοχή των αθλητών του, από το αγωνιστικό τμήμα, τον Μέξη Νίκο και από το προαγωνιστικό τμήμα, τον Δεμερούτη Νίκο, οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετικούς αγώνες, συνδυάζοντας τη συμμετοχή τους, έχοντας θέσεις στην οκτάδα των αγωνισμάτων τους με πολύ καλούς χρόνους και πολλά ατομικά ρεκόρ, και αφετέρου, με την παρουσία του Δ.Σ. του ΝΟΑ εκπροσωπώντας το, ο Προέδρος, Αλέξης Προκόπιος και η Γενική Γραμματέας, Καγκέλη Γεωργία.

Η τελετή έναρξης έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 20/4, με τους αθλητές των συλλόγων να κάνουν την είσοδο τους στο χώρο του κολυμβητηρίου, ενώ ακολούθως, η Λαογραφική Εστία Εύβοιας προσέφερε ένα μοναδικό θέαμα, παρουσιάζοντας χορούς από Ικαρία, Κρήτη και βέβαια καβοντορίτικο απο την Εύβοια.

Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης, οι συνδιοργανωτές σύλλογοι της Χαλκίδας, τίμησαν την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης των Γυναικών και την ομοσπονδιακή προπονήτρια, Καμμένου Αλεξία, για την ιστορική πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», καθώς και μέλη των εθνικών μας ομάδων κολύμβησης, τον Ευβοιώτη πρωταθλητή μας από την Χαλκίδα, Μπίλα Στέργιο, ο οποίος θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού το ερχόμενο καλοκαίρι και την πρωταθλήτρια μας, Δρασίδου Μαρίλεια.

Οι αγώνες μεταδόθηκαν σε live streaming από το κανάλι της ΚΟΕ στο youtube, ενώ οφείλονται πολλά συγχαρητήρια, αρχικά, στους πρωταγωνιστές της πισίνας το διήμερο αυτό, τους αθλητές-τριες όλων των συλλόγων που τίμησαν την μνήμη του Κώστα Καραμουσουλάκη, στην αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, κα. Σαραντίδου Ελευθερία για την κατά γενικήν ομολογία, εξαιρετική διοργάνωση, τους συνδιοργανωτές συλλόγους της Χαλκίδας, στην αγωνόδικο επιτροπή και τους κριτές-χρονομέτρες της Π.Ε. Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, τους υπαλλήλους της ΚΟΕ, στο δημιουργικό, στην μηχανογράφηση, τους χορηγούς και όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχία των αγώνων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr