Ο Ι.Ο. Χαλκίδας διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser Radial

Στην Χαλκίδα θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα laser radial. Θα συμμετέχουν 60 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Να τονίσουμε ότι για πρώτη φορά γίνεται από τον ΙΟΧΑΛΚΙΔΑΣ.

Διαβάστε την ανακοίνωση

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκαφών τύπου Laser Radial Ανδρών – Νέων Ανδρών U19 & Εφήβων U17
2 – 4 Οκτωβρίου στην Χαλκίδα
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας (Ι.Ο.Χ.),
με την εξουσιοδότηση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο.), ανέλαβε και την διοργάνωση του «Πανελληνίου Πρωταθλήματος σκαφών τύπου Laser Radial Ανδρών – Νέων Ανδρών U19 & Εφήβων U17»,
μετά την επιβράβευση του Ι.Ο.Χ. από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.), για την Επιτυχή Διοργάνωση στις 24–25 Ιουλίου 2020 του «Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Κεντρικής Ελλάδας 2020 σκαφών τύπου Optimist & Laser 4.7» και για το Σχολαστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο Πρόληψης έναντι του COVID-19.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου του 2020, στις εγκαταστάσεις του Ι.Ο.Χαλκίδας στην θέση «βουρκάρι» στην περιοχή «Πάρκο του Βούρκου» στην Χαλκίδα, σε θαλάσσιο στίβο της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής του Ι. Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ στο Νότιο Ευβοϊκό Κόλπο, με πρωταγωνιστές τους Αθλητές Ιστιοπλόους με τα ατομικά σκάφη τους.
Αναμένεται η συμμετοχή τουλάχιστον 65 αθλητών μετά των προπονητών τους, από ομίλους όλης της Ελληνικής Επικράτειας.
Η Πανελλήνια Αθλητική αυτή Διοργάνωση, Διεξάγεται σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, έκτακτων μέτρων πρόληψης και περιορισμού της διάδοσης του Κορωνοϊού (COVID-19), σε αυστηρά ελεγχόμενο ανοικτό & κλειστό χώρο μόνον για τους συμμετέχοντες αθλητές, προπονητές και το Προσωπικό της διοργάνωσης, στη στεριά και την θάλασσα.
-Ο- Πρόεδρος του Δ.Σ. Ι. Ο. Χαλκίδας Στενός Αναστάσιος