Οι Πελασγοί Σκύρου κατέκτησαν την κορυφή στη Σόφια – Πανηγυρισμοί στο λιμάνι της Λιναριάς (pics)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι Πελασγοί Σκύρου κατέκτησαν την κορυφή στη Σόφια – Πανηγυρισμοί στο λιμάνι της Λιναριάς (pics)

Οι αθλητές επέστρεψαν από τη Σόφια της Βουλγαρίας νικητές με την κατάκτηση 12 μεταλλίων (2 ΧΡΥΣΑ - 4 ΑΣΗΜΕΝΙΑ -6 ΧΑΛΚΙΝΑ) από την συμμετοχή τους στο 10ο RAMUS OPEN, που διεξήχθη χθες 18 Μαρτίου.

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια υποδέχθηκαν το βράδυ της Κυριακής 19/3 στη Λιναριά ο Δήμαρχος Σκύρου Νικόλαος Μαυρίκος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου , οι γονείς και φίλοι τους 18 αθλητές TAEKWONDO, τους ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ της Σκύρου.

Οι αθλητές επέστρεψαν από τη Σόφια της Βουλγαρίας νικητές με την κατάκτηση 12 μεταλλίων (2 ΧΡΥΣΑ – 4 ΑΣΗΜΕΝΙΑ -6 ΧΑΛΚΙΝΑ) από την συμμετοχή τους στο 10ο RAMUS OPEN, που διεξήχθη χθες 18 Μαρτίου.

Τα παιδιά αγωνίστηκαν με πείσμα και αποφαστιστικότητα και έφεραν τη Σκύρο στην κορυφή.

Ο Δήμαρχος Νικόλαος Μαυρίκος δήλωσε “Eίμαστε όλοι υπερήφανοι και ιδιαίτερα συγκινημένοι με τη νίκη των αθλητών μας. Αγωνίστηκαν με προσήλωση και στόχο μόνο την κορυφή. Εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσουν με την ίδια δύναμη και σθένος την προσπάθεια τους και να πετύχουν τις διακρίσεις που τους αξίζουν. Τους ευχαριστούμε πολύ, γιατί με τη νίκη τους τίμησαν όλους τους Σκυριανούς και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους μελλοντικούς τους αγώνες”.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr