ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόκριση για ΠΑΟΚ μέσα στον Πειραιά: O Τσόλακ «σκότωσε» τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη

Πρόκριση για ΠΑΟΚ μέσα στον Πειραιά: O Τσόλακ «σκότωσε» τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη
Ο Δικέφαλος τελείωσε τον κορυφαίο του πελάτη μέσα στο Καραϊσκάκη και με 1-1 πάει στον τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Έπειτα από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση στο Γ. Καραϊσκάκης επί του Ολυμπιακού και θα δώσει το παρών για πέμπτη φορά σε τελικό τα τελευταία έξι χρόνια! Ο Δικέφαλος βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο καθώς οι Ερυθρόλευκοι πήραν προβάδισμα πρόκρισης με το πέναλτι του Ελ Αραμπί στο 105′ αλλά ο Τσόλακ, η «χρυσή» αλλαγή του Λουτσέσκου με γκολ στο 109′ έστειλε τον ΠΑΟΚ στον τελικό!

Η εξέλιξη του τελικού

11′ Απειλεί ο Ολυμπιακός με τον Τικίνιο, αλλά η κεφαλιά του είναι άστοχη…

23′ O Σίντκλεϊ γίνεται απειλητικός με διαγώνιο σουτ μέσα απ’ την περιοχή.

26′ & 28′ Ο Μπουχαλάκης και ο Μαντί Καμαρά σουτάρουν από μακριά προσπαθώντας να σκοράρουν.

41′ Μεγάλη επέμβαση του Πασχαλάκη σε μοναδική ευκαιρία του Μασούρα, ο οποίος βρέθηκε μόνος απέναντι στον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, ο οποίος απομάκρυνε ενστικτωδώς με το πόδι.

45′ Δεν έλειψαν οι εντάσεις στο ματς. Σε μια απ’ αυτές τις περιπτώσεις ο Σισέ καθυστέρησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ απ’ το να εκτελέσουν το πλάγιο. Ο Λουτσέσκου διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τον διαιτητή, ζητώντας την τιμωρία του Σενεγαλέζου, ο οποίος λίγο πριν είχε τιμωρηθεί σε άλλη φάση με κίτρινη. Δεν ήθελε να δώσει την κόκκινη ο διαιτητής, ο οποίος απλώς έκανε συστάσεις στον στόπερ του Ολυμπιακού.

46′ Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ καθώς ο Μπίσεσβαρ ένιωσε ενοχλήσεις κι αντικαταστάθηκε απ’ τον Σοάρες.

72′ Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Λύρατζη να σουτάρει με… τάκλιν και τον Βατσλίκ να αποκρούει με δυσκολία.

74′ Ο Πασχαλάκης είναι αποτελεσματικός και πάλι σε τετ α τετ του Μασούρα, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ απέκρουσε εντυπωσιακά το εκπληκτικό βολέ του Ροντρίγκες.

83′ Ασύλληπτο γκολ απ’ το κέντρο προσπάθησε να βάλει ο Σοάρες! Ο Βατσλίκ που ήταν εκτός θέσης έτρεξε και με εντυπωσιακή επέμβαση απομάκρυνε τον κίνδυνο!

86′ Νέα επέμβαση του Βατσλίκ σε δυνατό σουτ του Μιτρίτσα από πλάγια θέση.

90’+5′ Η κανονική διάρκεια τελείωσε χωρίς γκολ και ακολουθεί παράταση…

101′ O Ελ Αραμπί βγαίνει τετ α τετ με τον Πασχαλάκη και πέφτει στο χορτάρι. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ζητούν πέναλτι. Ο Ισπανός διαιτητής καλείται απ’ το VAR για να δει τη φάση στο video προκειμένου να αποφασίσει αν ο Πασχαλάκης προκάλεσε την ανατροπή του Μαροκινού επιθετικού. Καταλογίζει πέναλτι!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr