Σε κατάμεστο γήπεδο πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων-[ΦΩΤΟ]

Σε κατάμεστο γήπεδο πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων!

Στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο του λυκείου Κονιστρών, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του «ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων»
Σύσσωμη η διοίκηση του ΑΟ, οι αγωνιστικές ομάδες και οι ακαδημίες του τμήματος ποδοσφαίρου και του τμήματος μπάσκετ , αλλά και πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, για τον αγιασμό της νέας χρονιάς και τη κοπή της πίτας, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο του «ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων» κύριο Βασίλειο Βάρσο.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Κονιστρών και αντιπρόεδρος του ΑΟ κύριος Κωνσταντίνος Δημάς, ο υπεύθυνος των ακαδημιών ποδοσφαίρου και ταμίας του ΑΟ κύριος Βασίλειος Κούκης και ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ κύριος Άγκι Ιμπέζα. Την εκδήλωση παρουσίασε η υπεύθυνη γραφείου τύπου του ΑΟ κυρία Τζένη Κοσμίδου.
Ακούστηκαν πλήθος ευχών, ενώ τονίστηκε η σημαντικότητα του αθλητισμού στη ζωή των νέων ανθρώπων, αλλά και η ύπαρξη αθλητικών σωματείων, σαν τον «ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων» που αποβλέπουν στη συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών τους, αλλά και στην προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους και του φίλαθλου πνεύματος που αποτελούν σημαντικές αξίες, οι οποίες θα αποτελέσουν ακρογωνιαίο λίθο στη διάπλαση της προσωπικότητας τους.
Η εκδήλωση έκλεισε με πλήθος δώρων για μικρούς και μεγάλους, από τα έξι φλουριά της πίτας και τη λαχειοφόρο αγορά!