Στο Φρόντζου Πολιτεία ο Στέφανος Ντούσκος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Φρόντζου Πολιτεία ο Στέφανος Ντούσκος

Υποδοχή ήρωα επεφύλασσαν στον Στέφανο Ντούσκο οι συντοπίτες του στα Γιάννενα

Υποδοχή ήρωα επεφύλασσαν στον Στέφανο Ντούσκο οι συντοπίτες του στα Γιάννενα, με τον αθλητή της κωπηλασία να πηγαίνει το χρυσό του ολυμπιακό μετάλλιο στη γεννέτειρά του.

Ο «χρυσός» κωπηλάτης που επέστρεψε χθες στην Ελλάδα, έφτασε στο Πανειπηρωτικό Στάδιο στις 19:30 όπου τον υποδέχτηκαν αθλητές και η διοίκηση του ΝΟΙ.

Ο Στέφανος Ντούσκος βρέθηκε στο πασίγνωστο «Φρόντζου Πολιτεία» όπου τον υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης Βασίλης Βόβολης: «Μεγάλη τιμή για το συγκρότημα μας να υποδεχόμαστε το χρυσό μας Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο ελάχιστες ώρες από όταν επέστρεψε από την Ολυμπιάδα του Τόκιο.
Συγχαρητήρια Στέφανε να είσαι γερός και τυχερός να μας χαρίζεις ξανά και ξανά τέτοιες στιγμές».

Ο πατέρας του Στέφανου, Βασίλης Ντούσκος εξέφρασε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την συγκίνηση της οικογένειας. «Είμαστε ευτυχισμένοι. Τώρα θα ηρεμήσουμε θα προσπαθήσουμε να χαλαρώσει το παιδί» είπε με χαμόγελο. Η μητέρα του αθλητή, Μαρία Ντούσκου, είπε πως είναι συγκλονισμένη από την αγάπη του κόσμου. «Ήταν φοβερό το συναίσθημα στην πόλη». Η πρόεδρος του ΝΟΙ Μάρθα Παλαιοπάνου κατά τον χαιρετισμό της είπε πως ο Στέφανος Ντούσκος δικαιούταν το χρυσό. «Πάλεψε σκληρά επί χρόνια με όλες τις δυνάμεις του, επιμονή και θέληση», τόνισε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr