Στον ΠΑΟ ο πρώην προπονητής της Κύμης – Τι λέει ο Αλέξανδρος Θεοδώρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον ΠΑΟ ο πρώην προπονητής της Κύμης – Τι λέει ο Αλέξανδρος Θεοδώρου

Ο πρώην προπονητής του ΓΣ Κύμης Ισίδωρος Κουτσός αναμένεται να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο του πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκού

«Σύμφωνα με πληροφορίες αθλητικών ιστοσελίδων, ο πρώην προπονητής του ΓΣ Κύμης Ισίδωρος Κουτσός αναμένεται να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο του πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκού. Παράλληλα, ο Νίκος Κότσιαρης, που στο παρελθόν είχε διατελέσει βοηθός προπονητή, αλλά και τιμ μάνατζερ της Κύμης, ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες ως ο νέος τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ.
Με αφορμή λοιπόν την επικείμενη ανάληψη των νέων τους καθηκόντων, θέλω να συγχαρώ θερμά τον Ισίδωρο και τον Νίκο και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο απαιτητικό έργο που έχουν μπροστά τους. Ως γνωστόν ο ΓΣ Κύμης δεν ήταν μια απλή ομάδα, ήταν μια οικογένεια με πολύ ισχυρούς δεσμούς. Και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που μέλη αυτής της οικογένειας προοδεύουν συνεχώς και καταξιώνονται στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ. Ισίδωρε και Νίκο θα είμαστε πάντα δίπλα σας και θα πανηγυρίζουμε μαζί τις επιτυχίες σας» , δήλωσε ο Αλέξανδρος Θεοδώρου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr