Τώρα στην Κύμη ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης (Εικόνες)

Ξεκίνησε σήμερα 26 Σεπτεμβρίου η 18η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος”. 

Πριν από λίγο έφτασε στην Κύμη ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης τον οποίο υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου. Ο κύριος Αυγενάκης παραβρίσκεται στην Κύμη για να παρακολουθήσει την 18η Ανάβαση Κύμης η οποία διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου.

Ρεκόρ έχουν σημειώσει οι φετινές συμμετοχές  συγκριτικά με πέρσι. Οι φετινές συμμετοχές είναι εβδομήντα (70) και αποτελούν νέο ρεκόρ για το θεσμό, με όλους τους πρωταγωνιστές και διεκδικητές να έχουν δηλώσει συμμετοχή – μαζί με πολλούς ακόμη οδηγούς. Να θυμίσουμε πως οι περσινές συμμετοχές ήταν εξήντα ένα (61).

Η 18η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος”

Αποτελεί τον 3ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Ιστορικών και τον 1ο και 2ο γύρο του Πρωταθλήματος ΣΟΑΑ @Ενιαίου Skoda.
Όπως πάντα, έτσι και φέτος η 18η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” διοργανώνεται πό την Start Line Racing Club υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου ο οποίος στηρίζει με κάθε τρόπο τη διοργάνωση του αγώνα και τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.
To Sportaltv, θα είναι στην Κύμη ,σε μια προσπάθεια να φέρει τις προσπάθειες όλων των αθλητών ,ζωντανά στις οθόνες των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που λόγω υποχρεώσεων αλλά, κυρίως λόγω της πανδημίας (covid 19) δεν θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν απο κοντά.

Τον υφυπουργό υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου.