ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιτσιπάς – Ράονιτς 0-3 ΤΕΛΙΚΟ: Ο Καναδός πέταξε… εκτός τον Australian Open Έλληνα τενίστα

Τσιτσιπάς – Ράονιτς 0-3 ΤΕΛΙΚΟ: Ο Καναδός πέταξε… εκτός τον Australian Open Έλληνα τενίστα
Τον Καναδό, Μίλος Ράονιτς (Νο35) αντιμετωπίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τρίτο γύρο του Australian Open. Ο Έλληνας τενίστας (Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη) πέρασε στους «32» της διοργάνωσης χωρίς να αντιμετωπίσει τον Φίλιπ Κολσράιμπερ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο αθλητές θα τεθούν αντιμέτωποι. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μια… δυνατή μάχη στους «32» […]

Τον Καναδό, Μίλος Ράονιτς (Νο35) αντιμετωπίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τρίτο γύρο του Australian Open. Ο Έλληνας τενίστας (Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη) πέρασε στους «32» της διοργάνωσης χωρίς να αντιμετωπίσει τον Φίλιπ Κολσράιμπερ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο αθλητές θα τεθούν αντιμέτωποι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μια… δυνατή μάχη στους «32» του Australian Open. Ο Έλληνας τενίστας αντιμετωπίζει στην “Μάργκαρετ Κορτ Αρένα” τον Μίλος Ράονιτς, Νο35 στον κόσμο, για ένα «εισιτήριο» για τους «16» του αυστραλιανού Grand Slam.

Ο Τσιτσιπάς πήρε άνευ αγώνα το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του πρώτου Grand Slam της σεζόν, καθώς ο προηγούμενος του αντίπαλος, Φιλίπ Κολσάιμπερ, αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού.

Ο Μίλος Ράονιτς, πρώην Νο.3 και νυν Νο. 32 στην παγκόσμια κατάταξη, στους πρώτους γύρους πέτυχε άνετες νίκες απέναντι σε Λορέντζο Γκιουστίνο και Κριστιάν Γκάριν, κερδίζοντας αμφότερους με 3-0 σετ.

Οι δύο τενίστες βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο και λαμβάνουν μέρος στα μεγάλα τουρνουά, αλλά αυτή είναι η πρώτη τους φορά που βρίσκονται αντιμέτωποι.

newsit

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr